Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 25 Mart 2022 #1 Küçük bir klavyem var ve silme tuşunun yanında Num Lock olduğundan sürekli numarayla yazıyorum. Nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2022
Küçük bir klavyem var ve silme tuşunun yanında Num Lock olduğundan sürekli numarayla yazıyorum. Nasıl kapatabilirim?
Keroble Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #2 Numlock tuşuna bas.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 25 Mart 2022 #3 Numlock tuşuna bas sonra geri açmak istiyorsanız NumLock tuşuna geri basın.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 25 Mart 2022 #4 Orada tuşların sol üstünde NumLock yazar. NmLk gibi kısaltma halinde de yazıyor olabilir. Ona basıp kapatabilirsiniz.
Orada tuşların sol üstünde NumLock yazar. NmLk gibi kısaltma halinde de yazıyor olabilir. Ona basıp kapatabilirsiniz.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 25 Mart 2022 #5 393654 dedi: Orada tuşların sol üstünde NumLock yazar. NmLk gibi kısaltma halinde de yazıyor olabilir. Ona basıp kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Numlock tuşuna bas sonra geri açmak istiyorsanız NumLock tuşuna geri basın. Keroble dedi: Numlock tuşuna bas. Eki Görüntüle 1342010 Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Tuşu deaktif etmek istiyorum. Yani bassam bile basılmasın.
393654 dedi: Orada tuşların sol üstünde NumLock yazar. NmLk gibi kısaltma halinde de yazıyor olabilir. Ona basıp kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Numlock tuşuna bas sonra geri açmak istiyorsanız NumLock tuşuna geri basın. Keroble dedi: Numlock tuşuna bas. Eki Görüntüle 1342010 Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Tuşu deaktif etmek istiyorum. Yani bassam bile basılmasın.
BatuRyz Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 590 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel güvenlik görevlisi 25 Mart 2022 #6 NumLock tuşuna basın.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 25 Mart 2022 #7 Polorchen dedi: Tuşu deaktif etmek istiyorum. Yani bassam bile basılmasın. Genişletmek için tıkla... BatuRyz dedi: NumLock tuşuna basın. Genişletmek için tıkla...
Polorchen dedi: Tuşu deaktif etmek istiyorum. Yani bassam bile basılmasın. Genişletmek için tıkla... BatuRyz dedi: NumLock tuşuna basın. Genişletmek için tıkla...
Keroble Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #8 Bastığınız bir tuşu başka bir tuş olarak işleyen programlar var NumLock tuşunu end gibi gündelik işlerde kullanmadığınız bir tuşa atarsanız sorun çözülür.
Bastığınız bir tuşu başka bir tuş olarak işleyen programlar var NumLock tuşunu end gibi gündelik işlerde kullanmadığınız bir tuşa atarsanız sorun çözülür.
L Lolipop3535 Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 3 Çözümler 5 25 Mart 2022 #9 Polorchen dedi: Tuşu deaktif etmek istiyorum. Yani bassam bile basılmasın. Genişletmek için tıkla... Tuşu çıkar.
Polorchen dedi: Tuşu deaktif etmek istiyorum. Yani bassam bile basılmasın. Genişletmek için tıkla... Tuşu çıkar.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 25 Mart 2022 #10 Polorchen dedi: Tuşu deaktif etmek istiyorum. Yani bassam bile basılmasın. Genişletmek için tıkla... Klavyenizin sürücüsü varsa tuşu geçersiz kılabilirsiniz. Mesela benim laptopumun programından tuşu devre dışı bırakabiliyorum.
Polorchen dedi: Tuşu deaktif etmek istiyorum. Yani bassam bile basılmasın. Genişletmek için tıkla... Klavyenizin sürücüsü varsa tuşu geçersiz kılabilirsiniz. Mesela benim laptopumun programından tuşu devre dışı bırakabiliyorum.