Numpad gereksiz mi?

Bende üst tuşları kullanıyorum ama sunu diyeyim tuş fazlalığı açısından numpaf olması iyi Soundpad falan açmak istesen veya çok etkilesimli bir oyun oynaşan klavyeye kolayca atayabilirsin.

Sadece oyun amaçlı bir sistem kurmayı düşünüyorum ama klavye konusunda kararsız kaldım. Numpad gereksiz diyen arkadaşlarım var. Siz hangisini tavsiye edersiniz?

Şimdi klavyedeki num tuşları bazı oyunlarda işe yarıyor ondan dolayı düşünebilirsin. Alacağın klavyede örneğin F1'in altında da 1 varsa numpad lazım. Eğer yoksa klavye ustundeki rakamlar ile F tuşları ayrıysa gerek yok bence.

Numpad kullananlar bordo berelidir hayatımda hiç kullanmadım neredeyse ama her aldığım klavyede var.

Hocam bence gereksiz, numpad olan klavyeler masada çok yer kaplıyor. Mouse çok uzakta kalıyor.

Tenkeyless tavsiye ederim. Numpad yok diye alacaksanız %60 almayın. %60 da gereksiz bana göre tam boy klavyeler yanında. Yön tuşları ayrı dert, fonksiyon tuşları ayrı dert.
Aynen katılıyorum. Uzun süredir Hyperx origins core kullanıyorum. TKL formunda. Ev için bence en uygunu TKL. Keşke beyazı da olsaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…