Numpad olmayan klavye ile ETS 2'de 0 kamerası nasıl kullanılır?

leeEVERETT

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar ETS 2'de 0 kamerasını kullanırken numpad gerekiyor laptopta da numpad yok. Ek klavye takmadan herhangi bir tuş ile numpad olarak kullanabileceğim bir bölüm var mı?

Ben herhangi bir ayar değiştirmediğim halde üst bölümde yer alan sayı tuşları ile kamera geçişlerini yapıyorum. Eğer kontrolleri değiştirmek istiyorsan Belgelerim>Euro Truck Simulator 2>profiles yolunu izleyip profil klasörünün içerisine girip "controls.sii" dosyasını not defteri ile açarak dosya içerisinde tırnaklar olmadan "mix dbgfwd", "mix dbgback", "mix dbgleft", "mix dbgright", "mix dbgup", "mix dbgdown" satırlarını Control+F penceresinde aratarak bulun. Her bir satırın karşısında yer alan buton ismini, atamak istediğiniz tuş ismi ile değiştirin. Örnek olarak aşağıya görsel bırakıyorum. İstediğiniz sayı veya harf tuşuna atama yapabilirsin. Çıkarken kaydetmeyi unutmayın.
Öncesi
1664016626766.png

Sonrası
1664016700098.png

Ben herhangi bir ayar değiştirmediğim halde üst bölümde yer alan sayı tuşları ile kamera geçişlerini yapıyorum. Eğer kontrolleri değiştirmek istiyorsan Belgelerim>Euro Truck Simulator 2>profiles yolunu izleyip profil klasörünün içerisine girip "controls.sii" dosyasını not defteri ile açarak dosya içerisinde tırnaklar olmadan "mix dbgfwd", "mix dbgback", "mix dbgleft", "mix dbgright", "mix dbgup", "mix dbgdown" satırlarını Control+F penceresinde aratarak bulun. Her bir satırın karşısında yer alan buton ismini, atamak istediğiniz tuş ismi ile değiştirin. Örnek olarak aşağıya görsel bırakıyorum. İstediğiniz sayı veya harf tuşuna atama yapabilirsin. Çıkarken kaydetmeyi unutmayın.
Öncesi
Eki Görüntüle 1526321
Sonrası
Eki Görüntüle 1526324
Hocam ok yönelrine nasıl atama yapabiliriz

Öncesi
Eki Görüntüle 1526321
Sonrası
Eki Görüntüle 1526324
Hocam ok yönelrine nasıl atama yapabiliriz

Ben herhangi bir ayar değiştirmediğim halde üst bölümde yer alan sayı tuşları ile kamera geçişlerini yapıyorum. Eğer kontrolleri değiştirmek istiyorsan belgelerim>euro Truck Simulator 2>profiles yolunu izleyip profil klasörünün içerisine girip "controls. Sii" dosyasını not defteri ile açarak dosya içerisinde tırnaklar olmadan "mix dbgfwd", "mix dbgback", "mix dbgleft", "mix dbgright", "mix dbgup", "mix dbgdown" satırlarını Control+F penceresinde aratarak bulun. Her bir satırın karşısında yer alan buton ismini, atamak istediğiniz tuş ismi ile değiştirin. Örnek olarak aşağıya görsel bırakıyorum. İstediğiniz sayı veya harf tuşuna atama yapabilirsin. Çıkarken kaydetmeyi unutmayın.
Öncesi.
Eki Görüntüle 1526321
Sonrası.
Eki Görüntüle 1526324

Hangi tuşlara atanmış oluyor böyle?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı