belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 19 Temmuz 2024 #21 klanea dedi: Hocam bu klavye PBT keycaps mi kullanıyordu? Genişletmek için tıkla... ABS kullanıyor. Z94'ü bilmiyorum, ama Z11'deki keycapsler çok kaliteli değil. Aynı marka ve aynı fiyat ürünler.
klanea dedi: Hocam bu klavye PBT keycaps mi kullanıyordu? Genişletmek için tıkla... ABS kullanıyor. Z94'ü bilmiyorum, ama Z11'deki keycapsler çok kaliteli değil. Aynı marka ve aynı fiyat ürünler.
klanea Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 143 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #22 belirsizz dedi: ABS kullanıyor. Z94'ü bilmiyorum, ama Z11'deki keycapsler çok kaliteli değil. Aynı marka ve aynı fiyat ürünler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. belirsizz dedi: Abs kullanıyor. Z94'ü bilmiyorum, ama Z11'deki keycapsler çok kaliteli değil. Aynı marka ve aynı fiyat ürünler. Genişletmek için tıkla... Az önce AliExpress'te rastgele dolaşırken şu abs keycapsleri gördüm ve düşünmeden aldım RK61 için. Toplam 136 TL tuttu. Sizce iyi midir? Nieuwe 104-delige mechanische toetsenbord Keycaps Set OEM Backlit Tweekleurige ABS Paars Wit Key Cap voor 61/87/104 Key Cherry MX Keycap - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Son düzenleme: 19 Temmuz 2024
belirsizz dedi: ABS kullanıyor. Z94'ü bilmiyorum, ama Z11'deki keycapsler çok kaliteli değil. Aynı marka ve aynı fiyat ürünler. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. belirsizz dedi: Abs kullanıyor. Z94'ü bilmiyorum, ama Z11'deki keycapsler çok kaliteli değil. Aynı marka ve aynı fiyat ürünler. Genişletmek için tıkla... Az önce AliExpress'te rastgele dolaşırken şu abs keycapsleri gördüm ve düşünmeden aldım RK61 için. Toplam 136 TL tuttu. Sizce iyi midir? Nieuwe 104-delige mechanische toetsenbord Keycaps Set OEM Backlit Tweekleurige ABS Paars Wit Key Cap voor 61/87/104 Key Cherry MX Keycap - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.390 Makaleler 3 Çözümler 20 19 Temmuz 2024 #23 klanea dedi: Tamamdır teşekkürler. Az önce AliExpress'te rastgele dolaşırken şu abs keycapsleri gördüm ve düşünmeden aldım RK61 için. Toplam 136 TL tuttu. Sizce iyi midir? Nieuwe 104-delige mechanische toetsenbord Keycaps Set OEM Backlit Tweekleurige ABS Paars Wit Key Cap voor 61/87/104 Key Cherry MX Keycap - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... PBT aldık o fiyata, indirim beklesen iyi olurdu.
klanea dedi: Tamamdır teşekkürler. Az önce AliExpress'te rastgele dolaşırken şu abs keycapsleri gördüm ve düşünmeden aldım RK61 için. Toplam 136 TL tuttu. Sizce iyi midir? Nieuwe 104-delige mechanische toetsenbord Keycaps Set OEM Backlit Tweekleurige ABS Paars Wit Key Cap voor 61/87/104 Key Cherry MX Keycap - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... PBT aldık o fiyata, indirim beklesen iyi olurdu.
klanea Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 143 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #24 belirsizz dedi: PBT aldık o fiyata, indirim beklesen iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Sorun yok ya, acelem vardı aldım
belirsizz dedi: PBT aldık o fiyata, indirim beklesen iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Sorun yok ya, acelem vardı aldım