Numpadlı klavye vs numpadsiz klavye

Hocam alışkanlık bambaşka bir şey. Ben sırf numpad için düzenimi, gerekirse masamı değiştiririm.

Ben de K552'ye geçtim şimdi Numpad'li klavyeden. Aslında Numpad'i genelde kullanırdım ama şu an aşırı eksikliğini hissetmedim bunun, alışkanlığımı yıktım. Hatta numpadsiz olunca masamda yer açıldı daha iyi hissettirdi desem yeridir.

Hocam alışkanlık bambaşka bir şey. Ben sırf numpad için düzenimi, gerekirse masamı değiştiririm.
Hocam alışkanlık bazen kötü bir şey. Beni de %60 klavye almaktan geriye iten tek şey yön tuşları. Halbuki o küçük ve rahat yapısı çok cezbedici geliyor bana.

Bir gün %60 klavye alırsam duvarlarımı yıktım yazacağım buraya.

Hocam alışkanlık bazen kötü bir şey. Beni de %60 klavye almaktan geriye iten tek şey yön tuşları. Halbuki o küçük ve rahat yapısı çok cezbedici geliyor bana.

Bunu ben de düşünmüştüm de en son sadece Numpadsiz'de karar kıldım. Yön tuşları vesaire çok cezbedici geliyor. ( ve diğer tuşlar tabii ki)

Bir gün %60 klavye alırsam duvarlarımı yıktım yazacağım buraya.
Başarabilirsin... Buralar çok güzel...

Hocam siz hangi klavyeyi kullanıyorsunuz?

Hocam siz hangi klavyeyi kullanıyorsunuz?
Şu anlık abimde kalma tam klavye kullanıyorum hocam. Hem bazı oyunları zamlanmadan almak hem de Şubat'ta ekran kartı değiştirmek gibi bir fikrim olduğundan onca test ve araştırmam öylece kaldı. Ben de boşa gitmesin diye buralarda dağıtıyorum bilgileri.

Numpad olmadan rahat edemiyorum. Yani toplama işlemi yapmam gerekiyorsa orayı kullanıyorum. Diğer türlü üstten rahat yazamıyorum. Sayı vs yazacaksan numpad gerekli bence rahatlık için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…