Nuphy Halo96 ve G Pro X Superlight alınır mı?

Şemdinli'de olmasam belki konu bile açmadan deneyip alırdım ama malesef en yakın mediamarkt 4 saat orda da belli modeller var anladığım kadarıyla konuştuğumuz mouseler arasında kötü diyebileceğimiz bir mouse yok. sadece logitechde doubleclick sorunları okuyorum bazen. Onun dışında hepsi iyi mouse ama hangileri paralarını hak ediyor. Ama bir yerde de tip önemli oluyor. Eğer hiçbiri üzmez derseniz biraz da tasarımı kıyaslayarak kararımı vereceğim.

Hiçbiri sizleri uzmez ancak, Superlight cidden kotu bir model. Hem switchleri, skatezleri, yan clickleri her seyi cidden kotu bir model. Küçük modellere alisik iseniz, dediğim gibi tek onerim Thorn olurdu. O da elinize olur ancak, beğenmezseniz iade sansiniz yok.

İlginiz ve sabrınız için çok teşekkür ederim hocam. Peki klavye konusunda öneriniz olur mu iki model arasında hangisini seçmeliyim?

Klavyelere pek de su an hakim değilim hocam. O yuzden pek de bir sey diyemiyorum, ancak görüntüsü hosunuza gider mi bilemem. Wraith E-Sports üzerinde Akko 007 modeli vardi, o oldukca guzeldi.

Klavyelere pek de su an hakim değilim hocam. O yuzden pek de bir şey diyemiyorum, ancak görüntüsü hosunuza gider mi bilemem. Wraith e-sports üzerinde Akko 007 modeli vardi, o oldukca guzeldi.

Teşekkürler hocam. Umarım belirttiğim klavyeleri test edebilmiş birilerini bulabilirim.

@Shellot klavyeyi bu arkadaş almisti, yanlış hatirlamiyorsam bir de V2 Pro almisti. Gorunce yanit verebilir.

Alintiyi da buraya birakiyorum.

@Shellot klavyeyi bu arkadaş almisti, yanlış hatirlamiyorsam bir de V2 Pro almisti. Gorunce yanit verebilir.

Alintiyi da buraya birakiyorum.
Akko 007 çok hoşuma gitmedi açıkcası hocam hala Nuphy Halo96 vs MX keysdeyim şuan

@İkseroo hocam tekrar merhaba.
EloShapes - Compare Shapes sitesinden karşılaştırma yaptığımda konuştuğumuz mouselerın hepsi şu an boyutu hoşuma giden G300SDEN çok daha büyük. Beğenmediğim Basilisk X HyperSpeed'e yakın boyuttalar. Ancak Pulsar Gaming gears X2V2 mini G300s e yakın boyutlarda. Bu ürün nasıldır bir bilginiz var mı acaba?

Son düzenleme:
Pulsar'ın her urunun de sorun cıkıyordu hocam, ancak bu yenı modellerı bılmıyorum. Sıkayetler vardı yıne de.

Anladım hocam teşekkür ederim. Bu arada az önce tekrar deneyeyim dedim de Basilisk X HyperSpeed'in Click'leri de çok sert ve sesli. Sanırım sert olmasından dolayı da özellikle oyunlarda rahatsız ediyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…