NuPhy yurt dışı mağazasından alışveriş yapılabilir mi?

Victoria Louise

Megapat
Yer
Kırşehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 (Zalman Optima II Soğutucu) / Ekran Kartı: XFX MERC RX 6750 XT / Bellek: 4x8 32 GB DDR4 2866 MHz / Güç Kaynağı: 850W MSI MPG A850GF / Anakart: ASUS ROG STRIX B350-F / Kasa: Sharkoon TG5 / Klavye: MCHOSE Ace68 TTC Uranus eSports Switch / Fare: ATK Blazing Sky Z1 Pro Max / Pad: FreeFall SV Base Haus Edition / Kulaklık: Sennheiser HD 560S + Fifine K669 Pro1 / Monitör: Koorui G2421V
Meslek
Çevirmen
Profil Kapağı
1525871261
Selam,

NuPhy'nin internet sitesinden birkaç şey almak istiyorum, Türkiye'de bulamadığım bazı ürünler bunlar. Kendilerine mail yoluyla ulaşıp sordum ve gümrükte incelenmediği sürece ürünleri düşük fiyattan gösterdikleri için sorun yaşanmadığını belirttiler. Alacağım ürünler burada ya fahiş fiyattan satılıyor ya da hiç yok. Daha önce böyle bir alışveriş yapan olduysa bu konuda beni bilgilendirebilir mi? Sorun yaşanıyor mu, vergi genelde ne kadar çıkıyor? Klavye ve klavye parçaları alacağım, onlar ne olarak gösterir bilemiyorum. Deneyimi olanlar paylaşabilirse çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…