Merhaba bu sistemi RAM'i 32 GB yapıp anakart yükseltip ve PSU 850W olarak değiştirerek almak sizce mantıklı mı toplam 23.450TL civarı bir fiyata geliyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Bende rami d50 seçip kasayı gt501 modeli ile 24k’ya almayı düşünüyorum kasa ve psu ileriye dönük olması açısından. Mantıklı olur mu acaba diğer imola 3070’i i5 13400f ve anakart yükseltmesi ile 21.400’e alabiliyorum ikisi arasında kaldım. İmoladaki kasa küçük ve psu 600w yeterli olmayacaktır o yüzden nurburg daha mantıklı geliyor
Bende rami d50 seçip kasayı gt501 modeli ile 24k’ya almayı düşünüyorum kasa ve psu ileriye dönük olması açısından. Mantıklı olur mu acaba diğer imola 3070’i i5 13400f ve anakart yükseltmesi ile 21.400’e alabiliyorum ikisi arasında kaldım. İmoladaki kasa küçük ve psu 600w yeterli olmayacaktır o yüzden nurburg daha mantıklı geliyor
Daha önce monitör aldım faturası kesildi. Yeni sistem aldım henüz hazırlanma aşamasında ne zaman mail atsam direkt dönüş yapıyorlar. E fatura kesilir her ürüne muhakkak. Kim diyor fatura kesilmiyor diye öyle şey mi olur