Nutella vs Torku Bana Da

Efresh01

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
EKRAN KARTI RTX 4090 Tİ 24GB
İşlemci Intel(R) Core(TM) İ912900KF CPU @ 4.20GH
32,0 GB RAM
Merhaba Torku Bana Da vs Nutella karşılaştırması, herkes fikirlerini ve hangisini seçtiklerini yazarsa mutlu olurum. Benim şahsen fikrim bana da hem fiyatı normal Nutella'dan daha uygun ve tadı harbiden efsane.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözüm kapalı torku derim.

Merhaba Torku Bana Da vs Nutella karşılaştırması, herkes fikirlerini ve hangisini seçtiklerini yazarsa mutlu olurum. Benim şahsen fikrim bana da hem fiyatı normal Nutella'dan daha uygun ve tadı harbiden efsane.
Fiskobirlik Nuga hepsine tek atar.

Merhaba torku bana da vs Nutella karşılaştırması, herkes fikirlerini ve hangisini seçtiklerini yazarsa mutlu olurum. Benim şahsen fikrim bana da hem fiyatı normal Nutella'dan daha uygun ve tadı harbiden efsane.

Nutella dışındaki tüm sürme çikolatalar aşırı yoğun fındık tadı içeriyor. Sevenine güzel ama benim için her zaman Nutella.

Ne Nutella, Ne Torku Bana da, Tek gerçek Peripella.
En nefret ettiğim :₺

2'si arasından torku. Fakat fiskobirlik cidden en lezzetlisi. Nutella şeker ve kakaodan başka bir şey değil.

Fiskobirlik hiç denemedim, belki bir bakarım. Şeker ve kakao dediğiniz en yoğun çikolata tadını içeren bu arada bana göre. Diğerlerinde sadece fındık tadı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı