K kerem004 Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 nutraday Whey Protein 2257 gr Çikolata Aromalı Protein Tozu 24 gram Protein 74 Servis - Fiyatı, Yorumları Böyle bir protein tozu buldum fakat çok anlamıyorum ama fiyatı aşırı ucuz geldi. Bunun bir sebebi var mı yani ürün alınabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2025
nutraday Whey Protein 2257 gr Çikolata Aromalı Protein Tozu 24 gram Protein 74 Servis - Fiyatı, Yorumları Böyle bir protein tozu buldum fakat çok anlamıyorum ama fiyatı aşırı ucuz geldi. Bunun bir sebebi var mı yani ürün alınabilir mi?
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.503 Çözümler 16 Yer Türkiye Cumhuriyeti 4 Temmuz 2025 #2 Sağlığınızı düşünüyorsanız almayın. Bu tür takviye gıdalarda kaliteli markaları tercih edin. İçinde ne olduğu belli olmayan markaları değil. Supplementler, Bigjoy, Hardline ve Scitec gibi markalar güvenebileceğiniz markalar.
Sağlığınızı düşünüyorsanız almayın. Bu tür takviye gıdalarda kaliteli markaları tercih edin. İçinde ne olduğu belli olmayan markaları değil. Supplementler, Bigjoy, Hardline ve Scitec gibi markalar güvenebileceğiniz markalar.
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.180 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #3 Böyle yan sanayi markaların ürünlerini kullanmayınız. 2-3 kuruş tasarruf etmek için sağlınızdan olmayın.
Böyle yan sanayi markaların ürünlerini kullanmayınız. 2-3 kuruş tasarruf etmek için sağlınızdan olmayın.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #4 Size tavsiyem Trendyol'dan protein tozu almayın. Daha güzel bilindik markalar var.