Nutrade gainer alınır mı?

OmerEnesAY

Hectopat
Selam. Nutrade markasını duymadım. Kreatinsiz gainer kullanmak istiyorum ve en iyi tercih bu gibi. Kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Bir de şeker hastalığı riskim var. Onun içinde uygun mudur?

Nutrade almanyada kurulmuş sahibi Türk kökenli olan bir firma oldukça güvenilir ve sağlam aynı zamanda fiyatları da yüksek sanırım diğer Türk firmalarına göre içeriğindeki şeker oranını araştırıp almanı öneririm.

Nutrade Almanya'da kurulmuş sahibi Türk kökenli olan bir firma oldukça güvenilir ve sağlam aynı zamanda fiyatları da yüksek sanırım diğer Türk firmalarına göre içeriğindeki şeker oranını araştırıp almanı öneririm.

Şeker oranı 1grmış. Bayağı düşük. Ama mide bulantısı falan yaşayanlar olmuş. Gainer için normal bir durum mu? Dediğinize göre sağlam bir firma gibi.

Şeker oranı 1grmış. Bayağı düşük. Ama mide bulantısı falan yaşayanlar olmuş. Gainer için normal bir durum mu? Dediğinize göre sağlam bir firma gibi.
Ben de daha önce gainer kullandım mide bulantısı değil fakat sindirimde zorluk yaşanabilir ben sindirim enzimi kullanıyordum işe yarıyordu fakat hiç mide bulantısı yaşamadım firma ile alakalı olduğunu sanmıyorum kişiden kişiye değişebilir bu durum.

Ben de daha önce gainer kullandım mide bulantısı değil fakat sindirimde zorluk yaşanabilir ben sindirim enzimi kullanıyordum işe yarıyordu fakat hiç mide bulantısı yaşamadım firma ile alakalı olduğunu sanmıyorum kişiden kişiye değişebilir bu durum.

Peki siz hangi markayı kullanmıştınız acaba?

Sindirim sistemim iyi, rahat tuvalete çıkıyorum.

Peki siz hangi markayı kullanmıştınız acaba?

Sindirim sistemim iyi, rahat tuvalete çıkıyorum.
5KG Hardline kullanmıştım gayet iyiydi eğer şeker hastalığı riskiniz olmasa gainer yerine
Gökalafın keçiboynuzu pekmezi ve cicibebe karıştırıp tüketin tavsiyesi de çok işe yarıyor fakat şeker hastalığınızı tetikler mi bilemiyorum doktorunuza danışın.

Bigjoy da %19 indirim mevcut aynı zamanda SSN de EFSANE kodu ile %20 indirim oluyordu hala duruyor ise fakat nutrade ile ilgili her hangi bir indirim kodu bilmiyorum hocam maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı