Nutrade Premium Whey Protein vs Hardline Whey 3 Matrix protein tozu

bercesteS

Hectopat
Daha fazla  
İkisi arasında çok gidip geliyorum. Sizce hangisi alınabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nutrade şekersiz diye biliyorum. Hardline ben pek tavsiye etmiyorum, sofra şekeri gibi zararlı ürünler kullanıyorlar. Pek çok protein tozu içtim, aralarında en kötüsü Hardline'dı.

Nutrade markasını spor salonundaki adamdan duymuştum ve bcaa ve glutamin değerleri güzel duruyordu. Sanırım nutrade alacağım gibi duruyor. Teşekkür ederim cevabın için.

Nutrade markasını spor salonundaki adamdan duymuştum ve bcaa ve glutamin değerleri güzel duruyordu. Sanırım nutrade alacağım gibi duruyor. Teşekkür ederim cevabın için.
Eğer değerleri gerçekse (10g bcaa, 5.5g glutamin) çok güzel bir protein tozu. Şimdiden hayırlı olsun.

Etkisini gözle anlayamaz ki hocam çok profesyonel değilse. Sadece topaklanma varmı, karışımı nasıl, tadı nasıl gibi şeyleri yanıtlar.
Aslında doğru söylemişsin hocam, kendinde gelişim görse bile bu gelişimin kaynağını belirlemek çok zor belki de diyetini düzeltti belki plasebo etkisi oldu vs. Kesin yorum için bilimsel standartlarda deney gerektirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…