Nutrade protein tozu alınır mı?

Hocam merhaba tekrardan.
Ben %15 indirim var diye bigjoy tercih ettim tekrardan garanti olsun diye, siz ne yaptınız nutrade aldıysanız deneyiminiz nasıl oldu?
Nutrade belli kalitesi zaten değerler vb kalitesi ortada ama
SSN aldım f/p gayet memnunum karnitini wheyi her şeyi çalışıyor.
Para durumuma göre bi üst segmente çıkarım eco takılıyorum

ssn verimsizdi yazmışım sonradan gelişimi görünce vazgeçtim hocam

Günaydın. Hayırlı bayramlar, köpürme sorunu var mı acaba? Bir de çikolata aromasını çok tercih etmiyorum kahvelisini köpürüyor diyorlar karar veremedim.
Tadı şekerli. 150 ml su ile karıştırdığında yoğun olarak bu şeker tadını alabiliyorsun. Ben genelde 200 ml den biraz daha fazla su ile karıştırıyorum. Böylelikle o yoğun şeker tadı olmuyor.

Bir iki defa önce tozu sonra suyu ekleyip karıştırdım. Dibinde topaklanma oldu. Daha sonra önce suyu katıp üstüne tozu ekleyip karıştırınca bu topaklanma sorunu olmadı. Gayet güzel şu an.

Çalkaladıktan sonra shakerın kapağını açıp tek dikişte içebiliyorum. İyici içtikten sonra shakerın kapağını açıyorum ve dibini de içmek istiyorum. Bir de ne göreyim. Beni bir köpük karşılıyor. Yani her protein tozunda olduğu gibi bir köpürme oluyor. Bu tamamen normal bir şey.

Çalkaladıktan sonra hemen içtim ben hep. Hiç merak edip de içmeden önce "köpürmüş mü?" diye kapağı açıp da kontrol etmedim. Sadece dibini içmek istediğimde gördüm bu köpürmeyi.

Bugün kullandıktan sonra sana fotoğraf atarım. Shakerı açıp da çekerim. Sana da iyi bayramlar.

Foti

Dosya Ekleri

• 20250330_145027.jpg
    20250330_145027.jpg
    116,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 20250330_144923.jpg
    20250330_144923.jpg
    136,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Tadı şekerli. 150 ML su ile karıştırdığında yoğun olarak bu şeker tadını alabiliyorsun. Ben genelde 200 ML'den biraz daha fazla su ile karıştırıyorum. Böylelikle o yoğun şeker tadı olmuyor.

Bir iki defa önce tozu sonra suyu ekleyip karıştırdım. Dibinde topaklanma oldu. Daha sonra önce suyu katıp üstüne tozu ekleyip karıştırınca bu topaklanma sorunu olmadı. Gayet güzel şu an.

Çalkaladıktan sonra shakerın kapağını açıp tek dikişte içebiliyorum. İyici içtikten sonra shakerın kapağını açıyorum ve dibini de içmek istiyorum. Bir de ne göreyim. Beni bir köpük karşılıyor. Yani her protein tozunda olduğu gibi bir köpürme oluyor. Bu tamamen normal bir şey.

Çalkaladıktan sonra hemen içtim ben hep. Hiç merak edip de içmeden önce "köpürmüş mü?" diye kapağı açıp da kontrol etmedim. Sadece dibini içmek istediğimde gördüm bu köpürmeyi.

Bugün kullandıktan sonra sana fotoğraf atarım. Shakerı açıp da çekerim. Sana da iyi bayramlar.

Foti.

Çok teşekkür ederim. Supplementler yorumlarında insanlar köpürüyor deyip durmuşta bende ondan tereddüt etmiştim tereddüt edilecek bir durum yokmuş en yakın zamanda Scitec'e bir şans vereceğim tekrardan teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. Supplementler yorumlarında insanlar köpürüyor deyip durmuşta bende ondan tereddüt etmiştim tereddüt edilecek bir durum yokmuş en yakın zamanda Scitec'e bir şans vereceğim tekrardan teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek. Şikayetvar sitesinde birçok marka hakkında "köpürüyor" başlıklı şikayet konuları görebilirsiniz. Köpürmesi normal. İçin gitsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı