Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.374 Çözümler 32 27 Haziran 2023 #11 Eskopya0127 dedi: Araştırmadan bu marka güvenilir değil kullanma diyemeyiz. Çünkü güvenilir denilen markalardan servis başı 6 TL daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Olay orda zaten adı sanı duyulmamış bir marka bu lösin değerini bu fiyata vermesi imkansız ya sahte ürün yada merdiven altı üretim farklı markalara yöenlin sağlığınızdan olmayın.
Eskopya0127 dedi: Araştırmadan bu marka güvenilir değil kullanma diyemeyiz. Çünkü güvenilir denilen markalardan servis başı 6 TL daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Olay orda zaten adı sanı duyulmamış bir marka bu lösin değerini bu fiyata vermesi imkansız ya sahte ürün yada merdiven altı üretim farklı markalara yöenlin sağlığınızdan olmayın.
B Boringkm8 Femtopat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #12 Aras the Great dedi: Gramajında değilim ben fakat içinde 12 gram lösin var isolate olmayan bir whey için inanılmaz değer bu fiyata vermeleri saçmalık. Genişletmek için tıkla... Peki uygun bir fiyatta BCAA içerikli güzel bir protein tozu önerebilir misiniz? Link olarak atabilirsiniz.
Aras the Great dedi: Gramajında değilim ben fakat içinde 12 gram lösin var isolate olmayan bir whey için inanılmaz değer bu fiyata vermeleri saçmalık. Genişletmek için tıkla... Peki uygun bir fiyatta BCAA içerikli güzel bir protein tozu önerebilir misiniz? Link olarak atabilirsiniz.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.374 Çözümler 32 27 Haziran 2023 #13 Boringkm8 dedi: Peki uygun bir fiyatta BCAA içerikli güzel bir protein tozu önerebilir misiniz? Link olarak atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tabiki. Boringkm8 dedi: Peki uygun bir fiyatta BCAA içerikli güzel bir protein tozu önerebilir misiniz? Link olarak atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GRIZZONE GRİZZY WHEY PROTEİN 2400 GR 80 SERVİS | GRIZZONE GRIZZONE GRİZZY WHEY PROTEİN 2400 GR 80 SERVİS grizzone.com.tr Eğer grizzone istemezsiniz farklı bir markada önerebilirim. Bayram20 kodunu kullanın 983 liraya düşüyor. Son düzenleme: 27 Haziran 2023
Boringkm8 dedi: Peki uygun bir fiyatta BCAA içerikli güzel bir protein tozu önerebilir misiniz? Link olarak atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tabiki. Boringkm8 dedi: Peki uygun bir fiyatta BCAA içerikli güzel bir protein tozu önerebilir misiniz? Link olarak atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GRIZZONE GRİZZY WHEY PROTEİN 2400 GR 80 SERVİS | GRIZZONE GRIZZONE GRİZZY WHEY PROTEİN 2400 GR 80 SERVİS grizzone.com.tr Eğer grizzone istemezsiniz farklı bir markada önerebilirim. Bayram20 kodunu kullanın 983 liraya düşüyor.
Eskopya0127 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 424 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #14 Peki alabileceğimiz servis başına en ucuz protein tozu ne olabilir? Bana dün önerdiğinin dışında? Aras the Great dedi: Tabiki. GRIZZONE GRİZZY WHEY PROTEİN 2400 GR 80 SERVİS | GRIZZONE GRIZZONE GRİZZY WHEY PROTEİN 2400 GR 80 SERVİS grizzone.com.tr Eğer grizzone istemezsiniz farklı bir markada önerebilirim. Bayram20 kodunu kullanın 983 liraya düşüyor. Genişletmek için tıkla... Bunun içeriğini siteden tam anlayamadım. Servis başı verdiği aminoasitler, BCAA değerlerini tam biliyorsan yazabilir misin?
Peki alabileceğimiz servis başına en ucuz protein tozu ne olabilir? Bana dün önerdiğinin dışında? Aras the Great dedi: Tabiki. GRIZZONE GRİZZY WHEY PROTEİN 2400 GR 80 SERVİS | GRIZZONE GRIZZONE GRİZZY WHEY PROTEİN 2400 GR 80 SERVİS grizzone.com.tr Eğer grizzone istemezsiniz farklı bir markada önerebilirim. Bayram20 kodunu kullanın 983 liraya düşüyor. Genişletmek için tıkla... Bunun içeriğini siteden tam anlayamadım. Servis başı verdiği aminoasitler, BCAA değerlerini tam biliyorsan yazabilir misin?
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.374 Çözümler 32 27 Haziran 2023 #15 Eskopya0127 dedi: Peki alabileceğimiz servis başına en ucuz protein tozu ne olabilir? Bana dün önerdiğinin dışında? Bunun içeriğini siteden tam anlayamadım. Servis başı verdiği aminoasitler, BCAA değerlerini tam biliyorsan yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... İzolösin: 3,8 Losin: 7,4 Valin:4 100 gram için Pardon bu değerler bunun içinmiş. Aras the Great dedi: İzolösin: 3,8 Losin: 7,4 Valin:4 100 gram için Genişletmek için tıkla... GRIZZONE 1800 GR WPC70 WHEY PROTEIN 72 SERVIS | GRIZZONE GRIZZONE 1800 GR WPC70 WHEY PROTEIN 72 SERVIS grizzone.com.tr
Eskopya0127 dedi: Peki alabileceğimiz servis başına en ucuz protein tozu ne olabilir? Bana dün önerdiğinin dışında? Bunun içeriğini siteden tam anlayamadım. Servis başı verdiği aminoasitler, BCAA değerlerini tam biliyorsan yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... İzolösin: 3,8 Losin: 7,4 Valin:4 100 gram için Pardon bu değerler bunun içinmiş. Aras the Great dedi: İzolösin: 3,8 Losin: 7,4 Valin:4 100 gram için Genişletmek için tıkla... GRIZZONE 1800 GR WPC70 WHEY PROTEIN 72 SERVIS | GRIZZONE GRIZZONE 1800 GR WPC70 WHEY PROTEIN 72 SERVIS grizzone.com.tr
Eskopya0127 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 424 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #16 Aras the Great dedi: İzolösin: 3,8 Losin: 7,4 Valin:4 100 gram için Pardon bu değerler bunun içinmiş. GRIZZONE 1800 GR WPC70 WHEY PROTEIN 72 SERVIS | GRIZZONE GRIZZONE 1800 GR WPC70 WHEY PROTEIN 72 SERVIS grizzone.com.tr Genişletmek için tıkla... Cümleler karıştı sanırım ya da bende sıkıntı var vallahi anlamadım
Aras the Great dedi: İzolösin: 3,8 Losin: 7,4 Valin:4 100 gram için Pardon bu değerler bunun içinmiş. GRIZZONE 1800 GR WPC70 WHEY PROTEIN 72 SERVIS | GRIZZONE GRIZZONE 1800 GR WPC70 WHEY PROTEIN 72 SERVIS grizzone.com.tr Genişletmek için tıkla... Cümleler karıştı sanırım ya da bende sıkıntı var vallahi anlamadım
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.374 Çözümler 32 27 Haziran 2023 #17 İstediğiniz ürünün değerleri bende vardı ama kayıp şuan bulamadım. Atdığım değerler ucuz model için.
SwindelieR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.414 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #18 Eskopya0127 dedi: Araştırmadan bu marka güvenilir değil kullanma diyemeyiz. Çünkü güvenilir denilen markalardan servis başı 6 TL daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Ucuz malın alıcısı çok olur parayı basacaksın kaliteli alacaksın kardeşim boş markalar bunlar bu fiyata bu gramaj un mu koyuyolarda bu kadar ucuz.
Eskopya0127 dedi: Araştırmadan bu marka güvenilir değil kullanma diyemeyiz. Çünkü güvenilir denilen markalardan servis başı 6 TL daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Ucuz malın alıcısı çok olur parayı basacaksın kaliteli alacaksın kardeşim boş markalar bunlar bu fiyata bu gramaj un mu koyuyolarda bu kadar ucuz.