Yalan mı? Ona bakarsan tavuk göğüsleri hormonlu. Yemeyelim. Meyveler kimyasal dolu Yemeyelim. Supplementler tatlandırıcı dolu içmeyelim? Bırakın bu kafayı.
Yalan mı? Ona bakarsan tavuk göğüsleri hormonlu. Yemeyelim. Meyveler kimyasal dolu Yemeyelim. Supplementler tatlandırıcı dolu içmeyelim? Bırakın bu kafayı.
Merhaba arkadaşlar,
Şöyle bir ürün var da arkadaşım almış. İcemediği için bana vermek istedi. Bende spor yapıyorum acaba içsem mi? Faydası olur mu? Ya da zararı olur mu?
Güzel bir ürün bir zamanlar kilo almak için kullanmıştım doktor tavsiyesi ile bana göre en güzel çilek aroması idi çikolatalı bir zamandan sonra acı tat veriyor sizde kullanmadan önce bir aile hekiminize danışmayı tavsiye ederim.
Bu düşünce ile hayatınızda başarılar diliyorum. Ürünü kullanmış olmanız güzel ancak içinde "nutri" sözcüğü geçen her şey şifalıdır demek zor. Nutri Latince beslemek demek.
Bu düşünce ile hayatınızda başarılar diliyorum. Ürünü kullanmış olmanız güzel ancak içinde "nutri" sözcüğü geçen her şey şifalıdır demek zor. Nutri Latince beslemek demek.
Spordan önce mi icmeliyim? Çok ovdunuz vallahi bir şey olmaz aroma verici vs. Vücudumuza ne almıyoruz ki. Hem bu çocuklar için özel üretilmiş ne zararı olabilir ki
Spordan önce mi icmeliyim? Çok ovdunuz vallahi bir şey olmaz aroma verici vs. Vücudumuza ne almıyoruz ki. Hem bu çocuklar için özel üretilmiş ne zararı olabilir ki
Eğer ki shake ile içeceksen antrenman sonrası yoksa sabah aç karna içilmesi optimal olacaktır. Ayrıca iyi ürün sattığım doğrudur Ticaret yaparken işime köstek olmaya çalışan çok kişiyi de bilirim...