Nutricia multi forte içilir mi?

Merhaba arkadaşlar,
Şöyle bir ürün var da arkadaşım almış. İcemediği için bana vermek istedi. Bende spor yapıyorum acaba içsem mi? Faydası olur mu? Ya da zararı olur mu?

Bir 50-60 tane var galiba.

Güzel bir ürün bir zamanlar kilo almak için kullanmıştım doktor tavsiyesi ile bana göre en güzel çilek aroması idi çikolatalı bir zamandan sonra acı tat veriyor sizde kullanmadan önce bir aile hekiminize danışmayı tavsiye ederim.

Genel tüketiciye bu tarz ürünler doğrudan satılmıyor diye biliyorum. Hekim tavsiyesi almanızı tavsiye ederim.

@fatihylmzz Siz içeriğinde nutri yazan her üründen bolca tüketmeye devam edebilirsiniz.
Kullanıyorum zaten, siz de kullanmayıp 65kg Bench atmaya devam edebilirsiniz. Ben kullandım ki tavsiye ediyorum. Ürünler güzel.

Kullanıyorum zaten, siz de kullanmayıp 65kg Bench atmaya devam edebilirsiniz. Ben kullandım ki tavsiye ediyorum. Ürünler güzel.
Bu düşünce ile hayatınızda başarılar diliyorum. Ürünü kullanmış olmanız güzel ancak içinde "nutri" sözcüğü geçen her şey şifalıdır demek zor. Nutri Latince beslemek demek.

Bu düşünce ile hayatınızda başarılar diliyorum. Ürünü kullanmış olmanız güzel ancak içinde "nutri" sözcüğü geçen her şey şifalıdır demek zor. Nutri Latince beslemek demek.
Dostum o lafın gelişi. Ufak bir kinaye. Bu ürünün faydalarını değiştirmiyor. Tabiri caizse gerçek bir şifa.

Dostum o lafın gelişi. Ufak bir kinaye. Bu ürünün faydalarını değiştirmiyor. Tabiri caizse gerçek bir şifa.
Spordan önce mi icmeliyim? Çok ovdunuz vallahi bir şey olmaz aroma verici vs. Vücudumuza ne almıyoruz ki. Hem bu çocuklar için özel üretilmiş ne zararı olabilir ki

Spordan önce mi icmeliyim? Çok ovdunuz vallahi bir şey olmaz aroma verici vs. Vücudumuza ne almıyoruz ki. Hem bu çocuklar için özel üretilmiş ne zararı olabilir ki
Eğer ki shake ile içeceksen antrenman sonrası yoksa sabah aç karna içilmesi optimal olacaktır. Ayrıca iyi ürün sattığım doğrudur Ticaret yaparken işime köstek olmaya çalışan çok kişiyi de bilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…