skemirhan Femtopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #1 Kalsiyum Magnezyum Çinko. Bu ürün alınır mı?
Lanchan Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 348 2 Ağustos 2025 #2 skemirhan dedi: Kalsiyum magnezyum çinko. Bu ürün alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kafanıza eserek vitamin kullanımı yapmamalısınız. Kan değerlerinize göre alın hocam. Eczanelerden faydalanın.
skemirhan dedi: Kalsiyum magnezyum çinko. Bu ürün alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kafanıza eserek vitamin kullanımı yapmamalısınız. Kan değerlerinize göre alın hocam. Eczanelerden faydalanın.
skemirhan Femtopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #3 Lanchan dedi: Kafanıza eserek vitamin kullanımı yapmamalısınız. Kan değerlerinize göre alın hocam. Eczanelerden faydalanın. Genişletmek için tıkla... Hocam kan testi verdimde kalsiyum falan cikmadi tek bildiğim şeker ve demir çıktı.
Lanchan dedi: Kafanıza eserek vitamin kullanımı yapmamalısınız. Kan değerlerinize göre alın hocam. Eczanelerden faydalanın. Genişletmek için tıkla... Hocam kan testi verdimde kalsiyum falan cikmadi tek bildiğim şeker ve demir çıktı.
Lanchan Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 348 2 Ağustos 2025 #4 skemirhan dedi: Hocam kan testi verdimde kalsiyum falan cikmadi tek bildiğim şeker ve demir çıktı. Genişletmek için tıkla... Vücutta zaten yeteri kadar olan değil de eksik olan vitaminler için uğraş reis. İnternet yanıltmasın.Ayrıca nutriking ürünlerindeki değerlerin sahte olduğuna dair çok fazlada şikayet var.
skemirhan dedi: Hocam kan testi verdimde kalsiyum falan cikmadi tek bildiğim şeker ve demir çıktı. Genişletmek için tıkla... Vücutta zaten yeteri kadar olan değil de eksik olan vitaminler için uğraş reis. İnternet yanıltmasın.Ayrıca nutriking ürünlerindeki değerlerin sahte olduğuna dair çok fazlada şikayet var.
skemirhan Femtopat Katılım 30 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #5 Lanchan dedi: Vücutta zaten yeteri kadar olan değil de eksik olan vitaminler için uğraş reis. İnternet yanıltmasın. Genişletmek için tıkla... Reis cikmadi derken sonuclar cikmadi yani bakmak istiyorum kalsiyuma falan cikmadi kan testinde.
Lanchan dedi: Vücutta zaten yeteri kadar olan değil de eksik olan vitaminler için uğraş reis. İnternet yanıltmasın. Genişletmek için tıkla... Reis cikmadi derken sonuclar cikmadi yani bakmak istiyorum kalsiyuma falan cikmadi kan testinde.
Lanchan Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 348 2 Ağustos 2025 #6 skemirhan dedi: Reis cikmadi derken sonuclar cikmadi yani bakmak istiyorum kalsiyuma falan cikmadi kan testinde. Genişletmek için tıkla... Bir doktorla görüş vitamin kullanmak istiyorsan vitamini o yazsın durumuna göre ozaman yararını görürsün.
skemirhan dedi: Reis cikmadi derken sonuclar cikmadi yani bakmak istiyorum kalsiyuma falan cikmadi kan testinde. Genişletmek için tıkla... Bir doktorla görüş vitamin kullanmak istiyorsan vitamini o yazsın durumuna göre ozaman yararını görürsün.