Nutriking marka ürünleri kullanılır mı?

Daha fazla  
Kadir Hoca'nın İnstagram hikayesinde gördüm ve markaya biraz baktım. Fiyat olarak çok uygun. Kadir Hoca'nın dediğine göre marka çok kaliteli, ürünleri sağlam ve aşırı etkili. Whey Protein'i 1000GR-325TL servis başında da 1.5G kreatin var. Bu marka kaliteli mi, alınabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kaliteli sayılabilir. Bundan 1 yıl önce kreatinini kullandım iyiydi. Şu anda arada bir protein tozunu alıyorum salondaki otomattan iyi gibi bence.

Kaliteli sayılabilir. Bundan 1 yıl önce kreatinini kullandım iyiydi. Şu anda arada bir protein tozunu alıyorum salondaki otomattan iyi gibi bence.
Gıda Gedektifi'nin bir yayınında N** K** diye bir markadan bahsediyor. Yapılan testte 100 gramında 4gram protein çıkıyor sadece. Marka Nutriking olabilir ama emin değilim. Marka hakkında internette çok fazla bilgi yok.

Eğer doğru ise benim bayağı bir param ve zamanım boşa gitmiş demektir.

Hocam alıp kullandınız mı veya bilgiye erişebildiniz mi? Piyasanın çok altında bir fiyat ile satıyor marka şu an indirimli olarak ama bilemedim. Şeker oranı ve yağ oranı diğerlerine göre biraz fazla.

Hocam alıp kullandınız mı veya bilgiye erişebildiniz mi? Piyasanın çok altında bir fiyat ile satıyor marka şu an indirimli olarak ama bilemedim. Şeker oranı ve yağ oranı diğerlerine göre biraz fazla.
Kanka bilinmeyen bir markaydı ve almadım. Güvenilir değil zaten. Proteinocean ucuz ve güvenilir. Ben şuan protein olarak Fide marka ton balığı ve tavuk göğüsü kullanıyorum. İkisi de ucuz ve güzel. Böyle bilnimeyen markalardan %1 proteinli kakaolu içecek almak yerıne bunlar daha iyi.

Bende almadım hocam, güvenemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…