Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.386 Çözümler 32 29 Ekim 2023 #1 Her Türk gencinin sahip olması gereken bu kitapda büyük bir indirim olmasada günün anlam ve önemine bağlı olarak indirimde. Sizde bu özel günde bu kitaba kesinlikle sahip olmanız lazım. Nutuk: Gençler İçin Fotoğraflarla : Mustafa Kemal Atatürk: Amazon.com.tr: Kitap
Her Türk gencinin sahip olması gereken bu kitapda büyük bir indirim olmasada günün anlam ve önemine bağlı olarak indirimde. Sizde bu özel günde bu kitaba kesinlikle sahip olmanız lazım. Nutuk: Gençler İçin Fotoğraflarla : Mustafa Kemal Atatürk: Amazon.com.tr: Kitap
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 29 Ekim 2023 #2 Ek olarak Storytel'de Nutuk ücretsiz.
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #3 Aras the Great dedi: Her Türk gencinin sahip olması gereken bu kitapda büyük bir indirim olmasa da günün anlam ve önemine bağlı olarak indirimde. Sizde bu özel günde bu kitaba kesinlikle sahip olmanız lazım. Nutuk: Gençler İçin Fotoğraflarla : Mustafa Kemal Atatürk: Amazon.com.tr: Kitap Eki Görüntüle 1995068 Genişletmek için tıkla... Ben 2019'da 5 TL'ye almıştım atam ne güzel kitap yazmıştı bu adam her yerde başarılı.
Aras the Great dedi: Her Türk gencinin sahip olması gereken bu kitapda büyük bir indirim olmasa da günün anlam ve önemine bağlı olarak indirimde. Sizde bu özel günde bu kitaba kesinlikle sahip olmanız lazım. Nutuk: Gençler İçin Fotoğraflarla : Mustafa Kemal Atatürk: Amazon.com.tr: Kitap Eki Görüntüle 1995068 Genişletmek için tıkla... Ben 2019'da 5 TL'ye almıştım atam ne güzel kitap yazmıştı bu adam her yerde başarılı.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.386 Çözümler 32 29 Ekim 2023 #4 436077 dedi: Ek olarak Storytel'de Nutuk ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Kütüphanede olması ayrı bir zevk, zaten pahalı da değil.
436077 dedi: Ek olarak Storytel'de Nutuk ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Kütüphanede olması ayrı bir zevk, zaten pahalı da değil.
sinyorgma Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 358 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #5 Aras the Great dedi: Her Türk gencinin sahip olması gereken bu kitapda büyük bir indirim olmasada günün anlam ve önemine bağlı olarak indirimde. Sizde bu özel günde bu kitaba kesinlikle sahip olmanız lazım. Nutuk: Gençler İçin Fotoğraflarla : Mustafa Kemal Atatürk: Amazon.com.tr: Kitap Eki Görüntüle 1995068 Genişletmek için tıkla... Zamanında okumaya başlamıştım çok fazla anlamadığım eskide kullanılan kelimeler vardı, anlaşılır bir şekilde olan kitabı var mıdır?
Aras the Great dedi: Her Türk gencinin sahip olması gereken bu kitapda büyük bir indirim olmasada günün anlam ve önemine bağlı olarak indirimde. Sizde bu özel günde bu kitaba kesinlikle sahip olmanız lazım. Nutuk: Gençler İçin Fotoğraflarla : Mustafa Kemal Atatürk: Amazon.com.tr: Kitap Eki Görüntüle 1995068 Genişletmek için tıkla... Zamanında okumaya başlamıştım çok fazla anlamadığım eskide kullanılan kelimeler vardı, anlaşılır bir şekilde olan kitabı var mıdır?
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 29 Ekim 2023 #6 Her türkün okuması gereken bir kitap. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2023
Cchi Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 942 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #7 sinyorgma dedi: Zamanında okumaya başlamıştım çok fazla anlamadığım eskide kullanılan kelimeler vardı, anlaşılır bir şekilde olan kitabı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çocuklar için Nutuk var.
sinyorgma dedi: Zamanında okumaya başlamıştım çok fazla anlamadığım eskide kullanılan kelimeler vardı, anlaşılır bir şekilde olan kitabı var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çocuklar için Nutuk var.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.386 Çözümler 32 29 Ekim 2023 #8 sinyorgma dedi: Zamanında okumaya başlamıştım çok fazla anlamadığım eskide kullanılan kelimeler vardı, anlaşılır bir şekilde olan kitabı var mıdır? Genişletmek için tıkla... @Esperoja Hocam daha iyi biliyor olabilir.
sinyorgma dedi: Zamanında okumaya başlamıştım çok fazla anlamadığım eskide kullanılan kelimeler vardı, anlaşılır bir şekilde olan kitabı var mıdır? Genişletmek için tıkla... @Esperoja Hocam daha iyi biliyor olabilir.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 29 Ekim 2023 #9 Her Türk gencinin kütüphanesinde olması gereken bir kitap ve İş Bankası'nın kitapları da güzel oluyor. Almanızı tavsiye ederim. 38 TL oldukça uygun fiyat.
Her Türk gencinin kütüphanesinde olması gereken bir kitap ve İş Bankası'nın kitapları da güzel oluyor. Almanızı tavsiye ederim. 38 TL oldukça uygun fiyat.
Umut000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 29 Ekim 2023 #10 Almanızı tavsiye etmem, çünkü ağır bir kitap, ona göre alın.