Teşekkür ederim hocam.İlk başta Nutuk'un neler anlattığını bil sonra oku. Hikaye kitabı değil tarih kitabı olarak gör. Sadeleştirilmiş satıyorlar zaten genelde. Okumaya üşenirsen spotify dan dinleyebilirsin.
Hocam bir sorum daha olacak. Günde kaç sayfa okumak iyi gelir sizce?İlk başta Nutuk'un neler anlattığını bil sonra oku. Hikaye kitabı değil tarih kitabı olarak gör. Sadeleştirilmiş satıyorlar zaten genelde. Okumaya üşenirsen spotify dan dinleyebilirsin.
Valla dostum o sana bağlı. Osmanlıca hocamız eserin Osmanlıcasını okutmuştu. 1 yılda anca bitirmiştik. Latin harflisini ise 2 günde bitirdim ben. Tarihe ilgim olduğu için çok keyif almıştım ayrıca Kurtuluş savaşının 1. ağızdan anlatımı. Bizim millet için bulunmaz değerde bir eser.Teşekkür ederim hocam.
@394919 komik olan nedir?
Hocam bir sorum daha olacak. Günde kaç sayfa okumak iyi gelir sizce?
Anlıyorum. Sağ olasın.Valla dostum o sana bağlı. Osmanlıca hocamız eserin Osmanlıcasını okutmuştu. 1 yılda anca bitirmiştik. Latin harflisini ise 2 günde bitirdim ben. Tarihe ilgim olduğu için çok keyif almıştım ayrıca Kurtuluş savaşının 1. ağızdan anlatımı. Bizim millet için bulunmaz değerde bir eser.
Kitabın kapağını düzgün ve yavaş bir şekilde açacaksın, sonra da okumaya başlayacaksın...Merhaba, Nutuk kitabını okumak istiyorum. Ama nasıl okuyacağım hakkında bilgi sahibi değilim. Nelere dikkat etmem gerek?
Sanırım anlatamadım. "Kitabı okurken nasıl bir yol izlemeliyim?" diyecektim.Kitabın kapağını düzgün ve yavaş bir şekilde açacaksın, sonra da okumaya başlayacaksın...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.