Nuuvem'den 80 liraya GTA V alınır mı?

ben social club gta5i indirirken pc yi yendiden başlattım , yeniden başlatmadan önce indirmeyi pause edip pencereyi kapatmıştım. sonra pac yi geri açtım masa üstündeki GTA V e bastım durmadan loading yazıyor indirmeye başlamıyor sorun mu var ? yardım

yönetici olarak çalıştırdım düzseldi kısa yol :D bu arada oyun 60 gb dan 59gb ya düsüyo bi 58gb ya düsüyor bazen 60 gb oluyor aksilik çıkmaz ins

The Rockstar update service is unavailable (code 8). Please try again later or check the GTA Online Status page for maintenance and outage notifications

diye bir hata alıyorum. Ve bu hatayı yükleme bitmek üzereyken alıyorum sorun ne olabilir ?

Retry diyince 30gb dan devam ediyor oysa ki 60 gb inmişti

Alacak arkadaşlar varsa diye yazayım. Nuuvem'den kodu aldım aktifleştirdim indiriyorum , dil kısıtlaması yok. Sorun yok yani. 78 liraya aldım.
kardeşim. s.a bende oyunu nuuvem'den aldım. kod geldi. social club'da aktive ettim. gta setup tool geldi yüklemeyi yaptı. ama socail club'a bir türlü girmiyor programı açmıyor. açtığı zaman hata veriyor verdiği hatayı da ekledim. sence ne yapmam gerekli ? diğer arkadaşlarda biliyorlarsa cevap verirlerse çok sevinirim

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    66,3 KB · Görüntüleme: 486
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı