NVCleanstall

NVCleanstall 1.19.0

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
Eray T, yeni bir yazılım ekledi:

NVCleanstall - NVIDIA ekran kartı sürücüsünü en ince ayarlar ile kurmaya yarayan araç.

NVCleanstall, ihtiyacınız olmayan (veya istemediğiniz) bileşenleri kaldırarak NVIDIA GeForce Driver paketini özelleştirmenizi sağlar. Bu sadece işleri düzenli tutmakla kalmaz, aynı zamanda disk kullanımını ve bellek ayak izini de azaltır.

NVIDIA özel yüklemesinin aksine, NVIDIA sürücülerinden "Stereo 3D Gözlük", "USB-C", Dizüstü Bilgisayar Optimizasyonları veya Telemetri gibi paketlerin seçimini kaldırabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2238100

Daha fazla bilgi...

Bilmiyordum öğrenmemi sağladınız hocam, ben bunu kullanırım. Allah razı olsun vallahi.

emircanunlts, NVCleanstall yazılımını yeni bir güncelleme girdisiyle güncelledi:

NVCleanstall

• 576.02 sürücülerinde kurulumun düzgün başlamaması sorunu giderildi
  • Cloudflare içerik dağıtım ağını atlamak için ilk ekrana onay kutusu eklendi. Cloudflare sansür nedeniyle engellendiğinde kullanın
  • "Paket oluşturma" için maksimum sıkıştırma iş parçacığı sayısı, bellek yetersizliği hatasını önlemek için 20'den sekize düşürüldü
  • NV Platform Denetleyicileri açıklaması, bunun dizüstü bilgisayarlarla kullanılması gerektiğini açıklığa kavuşturmak için güncellendi
  • Dizüstü...

Bu güncelleme girdisinin devamını okuyun...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı