E erenx37 Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 24 24 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar, PC kapanırken böyle bir hata alıyorum. 2 saniye gözüküp PC kapanıyor. Sebebi nedir? NVIDIA da güncelledim fakat sorun gitmedi.
Arkadaşlar, PC kapanırken böyle bir hata alıyorum. 2 saniye gözüküp PC kapanıyor. Sebebi nedir? NVIDIA da güncelledim fakat sorun gitmedi.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 24 Şubat 2022 #2 NVIDIA ekran kartı yazılımları ile alakalı bir sorun, çözümünü ne yazık ki bilmiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS E erenx37 Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 24 24 Şubat 2022 #3 InternetciMen dedi: NVIDIA ekran kartı yazılımları ile alakalı bir sorun, çözümünü ne yazık ki bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kötü yazılım veya virus olabilir mi kaspersky ila taradım temiz çıktı ama insan yinede kuşkulanıyor Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: NVIDIA ekran kartı yazılımları ile alakalı bir sorun, çözümünü ne yazık ki bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kötü yazılım veya virus olabilir mi kaspersky ila taradım temiz çıktı ama insan yinede kuşkulanıyor
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 24 Şubat 2022 #4 erenx37 dedi: Herhangi bir kötü yazılım veya virus olabilir mi Kaspersky ila taradım temiz çıktı ama insan yine de kuşkulanıyor. Genişletmek için tıkla... Kötü yazılım değildir. Artı 0 Eksi
erenx37 dedi: Herhangi bir kötü yazılım veya virus olabilir mi Kaspersky ila taradım temiz çıktı ama insan yine de kuşkulanıyor. Genişletmek için tıkla... Kötü yazılım değildir.