nvpcf.sys yani NVIDIA platform Framework sürücüsü yüzünden mavi ekran alıyorum, hatta Microsoft OneDrive minidump dosyama bakın. NVIDIA yan paketleriyle beraber kuruluyor bundan dolayı mavi ekran alıyorum. peki NVIDIA App, GeForce Experience'tan falan NVIDIA platform Framework sürücüsünü indirmeme gibi bir ayar yapabilir miyim? Yapamazsam bunun bir çözümü var mı ?bu arada dipnot: Sadece NVIDIA App ve GeForce Experience'tan yüklerken mavi ekran alıyorum normal yüklerken değil. @GFYT
Geçen gün Studio denedim yine aynı. Bir daha denerim bir de Aygıt Yöneticisi - yazılım cihazları kısmında Framework var oradan güncellemeye çalıştığım zaman yine mavi ekran.
Geçen gün Studio denedim yine aynı. Bir daha denerim bir de Aygıt Yöneticisi - yazılım cihazları kısmında Framework var oradan güncellemeye çalıştığım zaman yine mavi ekran.
Donanım kimliği.
ACPI\VEN_NVDA&DEV_0820
Hocam Studio driver deneyeceğim ayrıca başka yapabileceğim bir şey var mı?
Donanım kimliği.
ACPI\VEN_NVDA&DEV_0820
Hocam Studio driver deneyeceğim ayrıca başka yapabileceğim bir şey var mı?