nvpcf.sys yani NVIDIA platform Framework sürücüsü yüzünden mavi ekran alıyorum, hatta Microsoft OneDrive minidump dosyama bakın. NVIDIA yan paketleriyle beraber kuruluyor bundan dolayı mavi ekran alıyorum. peki NVIDIA App, GeForce Experience'tan falan NVIDIA platform Framework sürücüsünü indirmeme gibi bir ayar yapabilir miyim? Yapamazsam bunun bir çözümü var mı ?bu arada dipnot: Sadece NVIDIA App ve GeForce Experience'tan yüklerken mavi ekran alıyorum normal yüklerken değil. @GFYT
Hocam donanımsal bir sorun yok diye düşünüyorum zaten olsaydı normal kurarken de mavi ekran verirdi ayrıca bu sorunu Dell kullananda yaşamış Acer Nitro 5 kullanan da yani bu genel sorun sorunun sebebini de biliyorum zaten NVIDIA'nın sürücüleri saf sürücü olduğu için mavi ekran alıyorum platform Framework kaynaklı.
Hocam donanımsal bir sorun yok diye düşünüyorum zaten olsaydı normal kurarken de mavi ekran verirdi ayrıca bu sorunu Dell kullananda yaşamış Acer Nitro 5 kullanan da yani bu genel sorun sorunun sebebini de biliyorum zaten NVIDIA'nın sürücüleri saf sürücü olduğu için mavi ekran alıyorum platform Framework kaynaklı.
Bu da bir işime yaramaz çünkü dediğim gibi normal kurarken yani GeForce Experience App falan değil normal kurarken mavi ekran almıyorum. Yine de yardımın için teşekkürler.
Ayrıca bir mavi ekran alıyorum bir almıyorum yani mesela sorunu çözmek için bir şey denedim, mavi ekran vermedi sonra emin olmak için bir daha deniyorum mavi ekran.