Çözüldü Nvdia Capture Server Çalışmayı durdurdu

• Konuyu başlatan Barış Şentürk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 6.188
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B

Barış Şentürk

Ziyaretçi
Bu hatayı alıyorum ve tekrar yüklemek isteyince hata alıyorum. Ne yapabilirim?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 ekran kartı GTX760 işlemci fx 8350.

?

Denedim olmadı malesef.

Shadowplay hata veriyor Experience yüklenmiyor.

Şöyle söyliyim assasin creed unity torrernt yüklemiştim. Bazı dll sorunları ve buna benzer hatalar aldım. Dll yükledim ayrıca recep beyin bu konu hakkında bahsettiği depends programına bakarak hareket ettim. Bazı dll yükledim system32 ve 64 klasörlerine bi ara oyun çalıştı. Sonra tekrar hata aldım. Bir süre sonra bu da ne alaka ise experince programı da hata vermeye başladı. Ayrıca sistem bozuldu sandım. Bilgisayarı 10 gün geri yükledim sonuç değişmedi ve 10 tane oyun kurulu. Hepsi de normal çalışıyor. Oyunlarda bu programa çok ihtiyacım var. Ciddi bir optimizasyonu var oyunlar için.

Sorununuzun çözümü çok basit tekrardan temiz kurulum yapıp zaman harcamaya gerek yok. ShadowPlay kurulmuyorsa NVIDIA Experience programıda açılmayacaktır. Çözümü;
1) Windows\System32 klasörüne gidin.
2) System32 klasörünün içindeki DirectX dosyaları olan (d3dx9_43.dll, d3dx10_43.dll and d3dx11_43.dll) parentez içinde yazan dosyaları bulun ve komple silin.
3) Yazdığım dosyaları sildikten sonra tekrardan NVIDIA Experience kurun. Sorununuz çözülecektir.

Sorununuzun çözümü çok basit tekrardan temiz kurulum yapıp zaman harcamaya gerek yok. ShadowPlay kurulmuyorsa NVIDIA Experience programıda açılmayacaktır. Çözümü;
1) Windows\System32 klasörüne gidin.
2) System32 klasörünün içindeki DirectX dosyaları olan (d3dx9_43.dll, d3dx10_43.dll and d3dx11_43.dll) parentez içinde yazan dosyaları bulun ve komple silin.
3) Yazdığım dosyaları sildikten sonra tekrardan NVIDIA Experience kurun. Sorununuz çözülecektir.

Arkadaş çok tşk ederim işime yaradı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı