Nvdia GeForce Güncelleme Sorunu

Aytac Malkoc

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Web Developer
Selamlar, bugün ekran kartımı güncellemek istedim. Fakat gereken indirmeleri yaptıktan sonra kurulum aşamasında bir hata ile karşılaştım. Aslında ortada herhangi bir hata kodu veya uyarı yok. Hızlı kurulum yaptığımda güncellemenin aktif olması için bilgisayarı yeniden başlatmamı söyledi. Yeniden başlattığımda ise kurulumu baştan yapıp tekrar aynı adımları tekrarlamaya başladı. Ne yaptıysam çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran Kartı Modeli: GTX 1050

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimdeki temiz kurulum yap seçeneğine bas ve yap. Olmazsa mevcut driveri sil ve en son sürüm ekran kartı driverini indir, bilgisayara kur.

DDU'yu indir: DDU
Technopat'ta ki rehberi izle: Rehber
Bunları yaparken LAN bağlantınızı çekin. Windows herhangi bir güncelleme yapmasın. Ekran kartınızı manuel şekilde yükleyin. Tabii bunları yapmadan önce Ekran kartınızın driver'ını indirin. Bunları yapın ve kuruluma başlayın. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecek. En sonda Experience'yi yükleyin. Yüklemek isterseniz tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…