5 587292 Centipat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 4 Ekim 2022 #1 KITT dedi: İşlemcinin grafik birimi yoksa dönüştürücü bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Peki bunu nasıl anlarım. İşlemcim Q8300 anakartımda onboard çıkışı var. Ancak dişi giriş benim VGA kablom ise erkek giriş. Recep Baltaş dedi: Bunu INF ile yüklemek gerekebilir. BIOS paylaş da belki Nibitor ile düzeltiriz. Genişletmek için tıkla... Buyur abi: TechPowerUp www.techpowerup.com Böyle mi abi? KITT dedi: İndirme yer almıyor. GPU-Z üzerindeki o belirttiğim butona basıp "Submit to online database..." demen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Abi ordan beceremedim. Şöyle bir şey yaptım buyur: 0FE8.rom drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2022
KITT dedi: İşlemcinin grafik birimi yoksa dönüştürücü bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Peki bunu nasıl anlarım. İşlemcim Q8300 anakartımda onboard çıkışı var. Ancak dişi giriş benim VGA kablom ise erkek giriş. Recep Baltaş dedi: Bunu INF ile yüklemek gerekebilir. BIOS paylaş da belki Nibitor ile düzeltiriz. Genişletmek için tıkla... Buyur abi: TechPowerUp www.techpowerup.com Böyle mi abi? KITT dedi: İndirme yer almıyor. GPU-Z üzerindeki o belirttiğim butona basıp "Submit to online database..." demen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Abi ordan beceremedim. Şöyle bir şey yaptım buyur: 0FE8.rom drive.google.com
Çözüm 5 5 587292 9 Ekim 2022 Recep Baltaş dedi: İletişime geçiyorum. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Abi sonunda attığın BIOS dosyasını flaslamayı başardım. Bir fark var mı anlayamadım. Peki şimdi ne yapacağım. Attığınız bütün sürüceleri hem normal hem güvenli modda kurmayı denedim yine olmadı maalesef.
Recep Baltaş dedi: İletişime geçiyorum. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş Abi sonunda attığın BIOS dosyasını flaslamayı başardım. Bir fark var mı anlayamadım. Peki şimdi ne yapacağım. Attığınız bütün sürüceleri hem normal hem güvenli modda kurmayı denedim yine olmadı maalesef.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #11 Olmamış. Komut seti hatalı olmuş. Sadece -6 ile dene. Artı 0 Eksi
KS KS 5 587292 Centipat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 8 Ekim 2022 #12 Recep Baltaş dedi: Olmamış. Komut seti hatalı olmuş. Sadece -6 ile dene. Genişletmek için tıkla... İki komutu da denedim gene aynı hata maalesef abi. Dosya Ekleri unknown.png 272,8 KB · Görüntüleme: 53 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Olmamış. Komut seti hatalı olmuş. Sadece -6 ile dene. Genişletmek için tıkla... İki komutu da denedim gene aynı hata maalesef abi.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #13 nvflash -6 --protectoff biosdosyasi.rom dener misin? Bu da olmazsa DOS sürümüyle deneriz. Artı 0 Eksi
KS KS 5 587292 Centipat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 8 Ekim 2022 #14 Recep Baltaş dedi: nvflash -6 --protectoff biosdosyasi.rom dener misin? Bu da olmazsa DOS sürümüyle deneriz. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı sanırım. Dosya Ekleri unknown.png 105,4 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: nvflash -6 --protectoff biosdosyasi.rom dener misin? Bu da olmazsa DOS sürümüyle deneriz. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı sanırım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #15 GPU-Z ile kontrol ettin mi? Ayrıca şimdi tekrar flashlamayı dene --protectoff olmadan. Olmazsa da Rufus ile DOS USB hazırla ve buradan eski sürümler içinden DOS sürümünü indirip USB belleğe ROM ile atıp oradan dene komutları. NVIDIA NVFlash 5.867 Download NVIDIA NVFlash is used to flash the graphics card BIOS on Blackwell, Ada, Ampere, Turing, Pascal and all older NVIDIA cards. NVFlash supports BIOS www.techpowerup.com Artı 0 Eksi
GPU-Z ile kontrol ettin mi? Ayrıca şimdi tekrar flashlamayı dene --protectoff olmadan. Olmazsa da Rufus ile DOS USB hazırla ve buradan eski sürümler içinden DOS sürümünü indirip USB belleğe ROM ile atıp oradan dene komutları. NVIDIA NVFlash 5.867 Download NVIDIA NVFlash is used to flash the graphics card BIOS on Blackwell, Ada, Ampere, Turing, Pascal and all older NVIDIA cards. NVFlash supports BIOS www.techpowerup.com
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 8 Ekim 2022 #16 Kart ile alakam olmasada çözümünü merak ettim. Kartı arkadaştan alıp, çözümünü YouTube videosu ile bizimle paylaşmanız çok iyi olur. @Recep Baltaş Artı 0 Eksi
Kart ile alakam olmasada çözümünü merak ettim. Kartı arkadaştan alıp, çözümünü YouTube videosu ile bizimle paylaşmanız çok iyi olur. @Recep Baltaş
KS KS 5 587292 Centipat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 8 Ekim 2022 #17 Recep Baltaş dedi: GPU-Z ile kontrol ettin mi? Ayrıca şimdi tekrar flashlamayı dene --protectoff olmadan. Olmazsa da Rufus ile DOS USB hazırla ve buradan eski sürümler içinden DOS sürümünü indirip USB belleğe ROM ile atıp oradan dene komutları. NVIDIA NVFlash 5.867 Download NVIDIA NVFlash is used to flash the graphics card BIOS on Blackwell, Ada, Ampere, Turing, Pascal and all older NVIDIA cards. NVFlash supports BIOS www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... Abi DOS sistemiyle bütün komutları denedim, maalesef yine aynı hata(error GPU mismatch). Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: GPU-Z ile kontrol ettin mi? Ayrıca şimdi tekrar flashlamayı dene --protectoff olmadan. Olmazsa da Rufus ile DOS USB hazırla ve buradan eski sürümler içinden DOS sürümünü indirip USB belleğe ROM ile atıp oradan dene komutları. NVIDIA NVFlash 5.867 Download NVIDIA NVFlash is used to flash the graphics card BIOS on Blackwell, Ada, Ampere, Turing, Pascal and all older NVIDIA cards. NVFlash supports BIOS www.techpowerup.com Genişletmek için tıkla... Abi DOS sistemiyle bütün komutları denedim, maalesef yine aynı hata(error GPU mismatch).
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #18 Bu durumda diğer komutları araştırıp kendin bulabilirsin ya da CHA341a satın alıp çipe elle yazabilirsin ROM dosyasını. Ya da yollarsız biz yazarız. Artı 0 Eksi
Bu durumda diğer komutları araştırıp kendin bulabilirsin ya da CHA341a satın alıp çipe elle yazabilirsin ROM dosyasını. Ya da yollarsız biz yazarız.
KS KS 5 587292 Centipat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 8 Ekim 2022 #19 Recep Baltaş dedi: Bu durumda diğer komutları araştırıp kendin bulabilirsin ya da CHA341a satın alıp çipe elle yazabilirsin ROM dosyasını. Ya da yollarsız biz yazarız. Genişletmek için tıkla... Eğer sizin için sorun olmazsa size yollayım abi. İlgilendiğin içinde çok teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu durumda diğer komutları araştırıp kendin bulabilirsin ya da CHA341a satın alıp çipe elle yazabilirsin ROM dosyasını. Ya da yollarsız biz yazarız. Genişletmek için tıkla... Eğer sizin için sorun olmazsa size yollayım abi. İlgilendiğin içinde çok teşekkür ederim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #20 İletişime geçiyorum. Artı 0 Eksi