Y yogenruv Zeptopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #1 Ben bu ekranda tam ekran seçeneğini seçemiyorum ve ölçeklendirmeyi GPU'dan çıkartamıyorum nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2024
Ben bu ekranda tam ekran seçeneğini seçemiyorum ve ölçeklendirmeyi GPU'dan çıkartamıyorum nasıl yapacağım?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.184 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #2 yogenruv dedi: Ben bu ekranda tam ekran seçeneğini seçemiyorum ve ölçeklendirmeyi GPU'dan çıkartamıyorum nasıl yapacağım? Eki Görüntüle 2226710 Genişletmek için tıkla... 3D ayarlarının yönetilmesi kısmından görüntü keskinleştirme ayarı olacak. O kısımda "GPU Ölçeklendirmesi" yazan kutucuktaki tiki/tikleri kaldırın.
yogenruv dedi: Ben bu ekranda tam ekran seçeneğini seçemiyorum ve ölçeklendirmeyi GPU'dan çıkartamıyorum nasıl yapacağım? Eki Görüntüle 2226710 Genişletmek için tıkla... 3D ayarlarının yönetilmesi kısmından görüntü keskinleştirme ayarı olacak. O kısımda "GPU Ölçeklendirmesi" yazan kutucuktaki tiki/tikleri kaldırın.