C CPlOvEr Ziyaretçi 30 Kasım 2014 #21 MSI Z97 Gaming 5 fiyatına karşılık Asus'ta Z97 çipsetli anakart olarak bunu tercih edebilirsiniz. Ancak ben hala Z97 Gaming 5 öneriyorum. Çünkü MSI Gaming serisi oyuncu kitlesini esas alıyor.
MSI Z97 Gaming 5 fiyatına karşılık Asus'ta Z97 çipsetli anakart olarak bunu tercih edebilirsiniz. Ancak ben hala Z97 Gaming 5 öneriyorum. Çünkü MSI Gaming serisi oyuncu kitlesini esas alıyor.
fthyrr1976fy Kilopat Katılım 30 Kasım 2014 Mesajlar 41 Yer çanakkale -biga Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kontrolör 30 Kasım 2014 #22 BerkePesen dedi: Ekran kartı olarak bunu karar kıldım. İslemcı ı7 olucak. Sıvı sogutma dusunuyorum. Anlıyanlar bıraz yorum yaparsa sevınırım. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... i7 4790k+msı z97 gaming 7 +corsairh100i kullanıyorum ben çok iyi soğutuyor işlemciyi eğer daha ucuz sıvı soğutma istiyorsan en ucuz fiyata THERMALTAKE WATER 3.0 PERFORMER SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar
BerkePesen dedi: Ekran kartı olarak bunu karar kıldım. İslemcı ı7 olucak. Sıvı sogutma dusunuyorum. Anlıyanlar bıraz yorum yaparsa sevınırım. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... i7 4790k+msı z97 gaming 7 +corsairh100i kullanıyorum ben çok iyi soğutuyor işlemciyi eğer daha ucuz sıvı soğutma istiyorsan en ucuz fiyata THERMALTAKE WATER 3.0 PERFORMER SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar