NVIDIA 1050 Ti mini BIOS sorunu

Fell

Centipat
Merhabalar, Zotac 1050 Ti mini ekran kartımın BIOS'unu güncelledim görüntü gitti. Sanırım yanlış BIOS yükledim. Öncesinde eski BIOS'un yedeğini almıştım. Ana kartımda onboard çıkışından görüntü alıyorum. BIOS'tan onboardı aktif ettim. Harici ekran kartımın eski BIOS'unu yüklemek istiyorum ama yanlış bir şey yaparak onboardımın GPU'sununda bir şey olmasını istemiyorum. Onboard üzerinden harici ekran kartıma BIOS yükleme konusunda yardım edecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının BIOS'u? Driver mı demek istediniz?
Arkadaş doğru demiş. Ekran kartlarında da BIOS vardır.

Buradan ekran kartınızın tam modeline uygun BIOS'u indirip yeniden flashlayın.

Arkadaş doğru demiş. Ekran kartlarında da BIOS vardır.

Buradan ekran kartınızın tam modeline uygun BIOS'u indirip yeniden flashlayın.

Peki onboard üzerinden hangi komutlarla flashlıyacağım. Yanlışlıkla onboardın BIOS'una zarar vermek istemiyorum

Peki onboard üzerinden hangi komutlarla flashlıyacağım. Yanlışlıkla onboardın BIOS'una zarar vermek istemiyorum.
Buradaki programla flashlayın.

Onboard üzerinden ekran kartıda pcı da takılıyken direkt flashlarsam onboard zarar görmez mi ?
Aygıt yöneticisinden harici ekran kartını aktif edin.

Bir de programda flashlamadan önce hangi ekran kartına flashladığına dikkat edin.
(Programı kullanmadım. Tam yazıp yazmadığını bilmiyorum. Ben AMD için olan programı kullanmıştım.)

Eski BIOS'u nasıl flashladınız peki? Hani yanlış BIOS yüklemişsiniz ya.

Aygıt yöneticisinden harici ekran kartını aktif edin.

Bir de programda flashlamadan önce hangi ekran kartına flashladığına dikkat edin.
(Programı kullanmadım. Tam yazıp yazmadığını bilmiyorum. Ben AMD için olan programı kullanmıştım.)

Eski BIOS'u nasıl flashladınız peki? Hani yanlış BIOS yüklemişsiniz ya.
Bu programla yüklemiştim. Ama harici ekran kartından görüntü alıyordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı