Nvidia 2000 serisi çıkış tarihi ve fiyatı

Myusuft27

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522781251
Duruma göre 1070/1070Ti alacağım veya 2000 serisini bekleyeceğim. 1070/1070Ti’ın performansını alacağım 2000 serisi ekran kartının fiyatı 1070/1070Ti’a göre nasıl olur ve çıkış tarihi bu yazı geçer mi? Amacım 4-5 yıl boyunca 1080P'de bütün oyunları oynayabilmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam nisan demişlerdi ama çıkmadı. Muhtemelen yaza doğru çıkabilir. 10xx serisine göre pahlı olcaktır tabi çünkü GDDR6 çıkacak ve adamlar da bu işten para kazanması lazım. Muhtemelen 1070, 2050 ile aynı olur. Ayrıca 1080P yerine 2K alın. Yine de akıcı oynatacaktır sorunsuz.
Maalesef monitörü çok daha önceden aldığımdan değiştiremiyorum. Belki daha sonra değiştiririm.
Bence daha pahalı olmaz şu an fiyatlar fazla şişik, tavsiye edilen satış fiyatından kapmayı başarabilirsek, daha bile ucuza gelebilir.
Daha pahalı olmasa bile 5 ay bekleyeceğim için en azından 500₺ daha ucuza aynı performansı almam lazım ki beklediğime değsin. Fakat görünüşe göre böyle bir şey olmayacak.
Biz fiyat ve çıkış tarihi hakkında konuştuk. Fiyat için konu açmak saçma. Çünkü piyasada olmayan bir kartın fiyatını bilemeyiz. Tarih olarak bu yaz olduğunu belirtmiştim. Konudaki mesajlardan bir farkı yok.
Biz orada fiyatı ve çıkış tarihi hakkında konuşmuş olabiliriz, ancak konumuz bu olmadığı için üzerinde durmadık. Ben de daha ayrıntılı öğrenmek için bu konuyu açtım. Tarih olarak yazın dedim diyorsunuz, sizden sonraki mesajda kasım da olabilir diyor. Kısacası orada bu konuyla ilgili birkaç mesaj var, onların da çoğu birbirinden farklı şeyler diyor. Ayrıca sizden fiyatını bilmenizi beklemiyorum. Bu konumu cevaplayan insanlar gibi tecrübelerine dayanarak tahmin yapmalarını ve dolayısıyla aklımdaki soru işaretlerini gidermenizi bekliyorum. Eğer daha ayrıntılı bilgi edinmek için diğer konuyla biraz benzerlik gösteren (o konu dediğim gibi 2000 serisine özel değil, genel bir ekran kartı sorusuydu.) bir konu açmak suçsa elbette ki bildirebilirsiniz. Yine de eğer yöneticiler aynı konu olduğuna karar verirlerse saygı duyarım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı