cigneve Kilopat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 628 Çözümler 2 16 Nisan 2018 #1 2018 ortaları diye tarih gösteriyorlar ama daha erken olması ihtimalini göz önünde bulunduruyorum ve o pişmanlık duygusunu istemiyorum. Beklenir mi?
2018 ortaları diye tarih gösteriyorlar ama daha erken olması ihtimalini göz önünde bulunduruyorum ve o pişmanlık duygusunu istemiyorum. Beklenir mi?
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 16 Nisan 2018 #2 Yaz ortasında duyurulup, yaz sonu sonbahar başı gibi çıkacağı söyleniyor. Bence beklemekte fayda var aceleniz yoksa.
Yaz ortasında duyurulup, yaz sonu sonbahar başı gibi çıkacağı söyleniyor. Bence beklemekte fayda var aceleniz yoksa.
Mr.Nobody Megapat Katılım 3 Aralık 2015 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2018 #3 Dostum teknoloji sonsuza dek gelişmeye devam edecek.Bilgisayar alacağın zaman mevcut teknolojiyle al.Yoksa yenisi beklemekten hiçbir şey alamazsın.
Dostum teknoloji sonsuza dek gelişmeye devam edecek.Bilgisayar alacağın zaman mevcut teknolojiyle al.Yoksa yenisi beklemekten hiçbir şey alamazsın.
EgeÇamlıkaya Hectopat Katılım 22 Kasım 2017 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2018 #4 2018 Yazı diyorlar. Ben beklenir diyorum ama dolar bir yandan artmaya devam eder büyük ihtimalle, eğer paran varsa ve bekleyeceksen paranı dolara çevirerek beklemeni tavsiye ederim.
2018 Yazı diyorlar. Ben beklenir diyorum ama dolar bir yandan artmaya devam eder büyük ihtimalle, eğer paran varsa ve bekleyeceksen paranı dolara çevirerek beklemeni tavsiye ederim.
Hızır Alpaslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 1.177 Çözümler 3 Yer Duisburg 16 Nisan 2018 #5 Silinen üye dedi: 2018 ortaları diye tarih gösteriyorlar ama daha erken olması ihtimalini göz önünde bulunduruyorum ve o pişmanlık duygusunu istemiyorum. Beklenir mi? Genişletmek için tıkla... beklenilir
Silinen üye dedi: 2018 ortaları diye tarih gösteriyorlar ama daha erken olması ihtimalini göz önünde bulunduruyorum ve o pişmanlık duygusunu istemiyorum. Beklenir mi? Genişletmek için tıkla... beklenilir