Kayea_berk Femtopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 30 20 Mart 2022 #1 Arkadaşlar ekran kartının kötü olduğunu biliyorum boş yorumlar yapmayalım lütfen. İşlemci i5 9 nesil tam 8 GB video çeker miyim?
Arkadaşlar ekran kartının kötü olduğunu biliyorum boş yorumlar yapmayalım lütfen. İşlemci i5 9 nesil tam 8 GB video çeker miyim?
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 20 Mart 2022 #2 Kayea_berk dedi: Arkadaşlar ekran kartının kötü olduğunu biliyorum boş yorumlar yapmayalım lütfen. İşlemci i5 9 nesil tam 8 GB video çeker miyim? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir video? Aynı kart var zula ve wolfteam videoları çekiyodum küçükken. Masaüstü kaydı falan yapacaksanız iş görür.
Kayea_berk dedi: Arkadaşlar ekran kartının kötü olduğunu biliyorum boş yorumlar yapmayalım lütfen. İşlemci i5 9 nesil tam 8 GB video çeker miyim? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir video? Aynı kart var zula ve wolfteam videoları çekiyodum küçükken. Masaüstü kaydı falan yapacaksanız iş görür.
PhoenixTech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2020 Mesajlar 2.321 Çözümler 8 20 Mart 2022 #4 Kayea_berk dedi: Kanka craftrise fln MC yani. Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemeyiz. İşlemci ile video çekilebiliyor. H264 formatına alırsanız genelde işlemci ile çekiyor.
Kayea_berk dedi: Kanka craftrise fln MC yani. Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemeyiz. İşlemci ile video çekilebiliyor. H264 formatına alırsanız genelde işlemci ile çekiyor.