ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Haziran 2024 #1 Türkiye'de almak için bir yol var mı acaba?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.883 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #2 Alamazsın.
Caped Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 2.359 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #3 Olur mu bilmiyorum ama yabancı bir arkadaşın varsa Discord'da falan ondan iste belki iki tane alabilir.
Olur mu bilmiyorum ama yabancı bir arkadaşın varsa Discord'da falan ondan iste belki iki tane alabilir.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.883 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #4 Yeyil dedi: Alamazsın. Genişletmek için tıkla... Beğenmiyorum atan arkadaş fikir belirtmezse rapor edeceğim. Legal olarak Türkiye'de alma gibi bir şansı yok çünkü arkadaşın.
Yeyil dedi: Alamazsın. Genişletmek için tıkla... Beğenmiyorum atan arkadaş fikir belirtmezse rapor edeceğim. Legal olarak Türkiye'de alma gibi bir şansı yok çünkü arkadaşın.
İsimsizMan09 Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.319 Çözümler 4 6 Haziran 2024 #5 Yeyil dedi: Beğenmiyorum atan arkadaş fikir belirtmezse rapor edeceğim. Legal olarak Türkiye'de alma gibi bir şansı yok çünkü arkadaşın. Genişletmek için tıkla... Bizde illegal alırız kardeşim
Yeyil dedi: Beğenmiyorum atan arkadaş fikir belirtmezse rapor edeceğim. Legal olarak Türkiye'de alma gibi bir şansı yok çünkü arkadaşın. Genişletmek için tıkla... Bizde illegal alırız kardeşim