Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhabalar,
Bugün beni GeForce Experience uyardı yeni bir sürücü konusunda. Bende hemen sizlere haber vereyim dedim. Sürücünün boyutu 250MB. Buradan indirebilirsiniz. Grafik Sürücüsü - GeForce R331 Game Ready Driver | NVIDIA
Buyrun hep beraber nVidia'nın bu yeni sürücü hakkında neler söylemiş bizlere;
Bu yeni 332.21 WHQL sürücü yeni SLI profilleri ve diğer uygulamalarda maksimum performans stabilizesi sağlamaktadır.
GeForce 332.31 WHQL Sürücüsünde Neler Yeni ?
Bugün beni GeForce Experience uyardı yeni bir sürücü konusunda. Bende hemen sizlere haber vereyim dedim. Sürücünün boyutu 250MB. Buradan indirebilirsiniz. Grafik Sürücüsü - GeForce R331 Game Ready Driver | NVIDIA
Buyrun hep beraber nVidia'nın bu yeni sürücü hakkında neler söylemiş bizlere;
Bu yeni 332.21 WHQL sürücü yeni SLI profilleri ve diğer uygulamalarda maksimum performans stabilizesi sağlamaktadır.
GeForce 332.31 WHQL Sürücüsünde Neler Yeni ?
- SLI Teknolojisi
- Assetto Corsa – Profil Yaratıldı
- Eve Online – DX11 Profili Yaratıldı
- Plants vs. Zombies Garden Warfare – Profil Yaratıldı
- Thief – Profil Yaratıldı
- Oyun Teknolojisi
- GeForce ShadowPlay™ Desteği güçlendirildi.
- GeForce ShadowPlay™ Twitch Streaming Desteği verilmeye başlandı.
- SHIELD
- NVIDIA GameStream™ Teknolojisi desteği verilmeye başlandı.
- 3D Vision
- Injustice: Gods Among Us – “Mükemmel” Uyumluluk
- Path of Exile – “İyi” Uyumluluk
- Yeni "PhysX Sistem Programı 9.13.0725" kurulacak.
- "HD Audio v1.3.30.1" sürücüsü kurulacak.
- "GeForce Experience 1.8.1" Programı kurulacak.
- CUDA 5.5 ve(ya isteğe bağlı olarak önceki sürümleri) CUDA Toolkit kurulacak. Daha fazla bilgi için http://developer.nvidia.com/cuda-toolkit
- Artık "OpenGL 4.4" GeForce GTX 400 veya daha eski GPU'lar tarafından destekleniyor !
- Artık "DisplayPort 1.2" GeForce GTX 600 serisi GPU'lar tarafından destekleniyor !
- Çok dilli GPU API'si desteklenmektedir: CUDA C, CUDA C++, CUDA Fortran, OpenCL, DirectCompute, ve Microsoft C++ AMP.
- Artık nVidia SLI Seftitikalı Intel ve AMD anakartlar tek GPU kartı ve nVidia SLI Teknoloji ile kullanılan 2-Way-SLI , 3-Way-SLI ve Quad-SLI "DirectX 9, DirectX 10, DirectX11 ve OpenGL" tarafından destekleniyor !