Gtx 780 ile bir kez denk geldim bu soruna. İnşallah bir daha denk gelmem problem var gibi duruyor. DDU ile ekran kartı driver'ını silip tekrar kurmayı deneyin bazen sadece uninstall etmek yetmiyor.
İlk mesajda belirttim zaten DDU ile kaldırıp tekrar kurduğumu. Zaten GeForce forumunda 900 serisi ve 780 ile bu sorunu yaşayanlar var. Bu da demek oluyor ki Nvidia son iki güncellemedir yanlış bir şeyler yapıyor. @KozanliKaaN
Hayır hocam hiçbir zararını görmedim ama insanı sinir eden bir durum. Ayrıca Chrome hariç hiç karşılaşmadım. Diğer kullanıcılar da bilgi verirse genel bir sorun olup olmadığını saptayabiliriz. @Kimse @Murat5038 hocam ekran kartı sürücüsü ve diğer sürücüler nasıl güncel gözükmüyor anlamış değilim. Hangi girdilerden bu sonuca vardınız?
Daha format atalı çok uzun bir zaman geçmedi ve söylediklerinizin hiçbiri olmamıştı. Zaten sorunun Nvidia kaynaklı olduğu ortada, umarım gelecek güncellemelerle düzeltirler. Düzelene kadar 350.12 sürücüsüyle devam etmeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar da herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İsteğe bağlı konu kapatılabilir. @Murat5038