Steam NVIDIA 40 serisine verilen ücretsiz Steam kodu nasıl alınır?

kusankaktus12

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 7500F - RTX 4060 Tİ - XPG 16GB - A620m h
Bu konu hakkında Türkler doğru düzgün bir şey söylememiş nasıl alınıyor? Hangi uygulamadan alacağım?

MSI için mi genel mi?
genel olarak. 40 serisine sahip olanlara black myth (yanlış yazdım galiba) veriyorlarmış nasıl yapacağım

vatan bilgisayar . hazır sistemde geldi ama kutu ve bütün belgeleri elimde

Kuponunuzu GeForce Experience veya NVIDIA App BETA üzerinden kullanın.
Star Wars™ Outlaws promosyon kodunuzu kullanmak için GeForce Experience veya NVIDIA App beta sürümü ve bir Ubisoft Connect hesabınız olması gerekir. Lütfen aşağıdaki adımları izleyin:
Kuponunuzu GeForce Experience veya NVIDIA App BETA üzerinden kullanın.
  1. Kampanya dahilindeki ekran kartınızı takın.
  2. GeForce Experience'ı güncelleyin ya da en son sürümünü (Sürüm 3.18 veya üzeri) ya da NVIDIA App beta sürümünü yükleyin
  3. GeForce Experience'ı veya NVIDIA App beta sürümünü açıp giriş yapın.
  4. Go to “REDEEM”.
  5. Hesap açılır menüsüne gidip "KUPON KULLAN"ı seçin.
  6. Satın aldığınız kampanya dahilindeki pakette bulunan paket kodunu girin.
  7. Ubisoft Connect hesabınızda oturum açmak için ekrandaki kalan talimatları izleyin.
  8. star Wars™ Outlaws'u Ubisoft Connect hesabınızda kullanmak için "KULLAN"ı seçin.
  9. Sorun giderme yardımı için lütfen SSS bölümümüzü buradan ziyaret edin. Hâlâ sorun yaşıyorsanız lütfen müşteri destek ekibimiz ile iletişime geçin..

Bu kısmı anlamadım, ben Gaming.Gen.TR'den 4060'lı hazır sistem aldım. Bu kampanyayı kullanabiliyor muyum? Paket kodu ne?
1'den 6 ya kadar yavaş yavaş adımları izleyip gittinizmi diğer adımlarla bir bağlantısı olabilir. Nereden aldıysanız o oyunun kodunu kim tedarik ettiyse ona aldığınız ürünün bir belgesini vs kanıt olarak atmanız gerekiyor daha sonra onlar sizin mailinize bir kod gönderecekler o kodu 6.maddedeki gerekli yere yapıştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…