NVIDIA 4000 serisi için 720W 80+ yerine yeni güç kaynağı alınmalı mı?

plx22

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Cooler Master 750W 80+ Bronze güç kaynağım var. 4000 serisi işlemciler henüz netleşmedi ancak bir fikir sahibi olmak açısından düşünceleriniz nedir? 1000-1200W güç kaynaklarından bahsediliyor ayrıca ekran kartına takılan kablo girişi farklı mı? Özellikle 4080 üzerine fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Ben min 1000W olacağını düşünüyorum PSU'ların çünkü perofrmans farklarının da çok fazla olduğunu öngörüyorlar.

Öyle olursa durduk yere bir de güç kaynağı masrafı çıkacaktır.

Farklı olacak ve evet, PCIe Gen 5 dönüştürücüyle çözebilirsin bu sorunu. Cooler Master MWE V2 Bronze mi kullanıyorsun?

Evet o modeli kullanıyorum. Sistemini güncellemek isteyen oyuncular için bu dönüştürücü bilgisi güzel oldu. Umarım işimize yarar.

@plx22

Bütçe oluşunca daha iyi bir modele geçmen doğru olur uzun vadeli kullanım hedefliyorsan. Kendisinin kronik bir sorunu yok ama uzun vadede kendini kullandıracak kadar da dayanıklı değil. Gen 5 PSU'lar yaygınlaşınca alternatif modeller çıkar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…