NVIDIA 416.34 sürücü düşük performans sorunu

Arkadaşlar sabredin adamlar illaki patch yayınlayacaklar beklemede kalın.
evet sabrın sonu selamettirden yola çıkarak 416.81 sürümlü sürücüyü çıkarmışlar umarım smiley kullandım diye siteden uyarı bildirimi almam

Şu kart üreticileri yazılım yazmayı ne zaman tek seferde becerebileceklef çok merak ediyorum. İntel'de bunlara katılacak yakında o böyle olmasa bari.

Benim anlamadığım bu yeni nesil geforce driverlarının adı neden Game ready driver ? Her güncellemede bir sıkıntı arkadaş. Bence Getting prepared olarak değiştirsinler ismi.

Valla CS:GO da düşük FPS sorunu devam ediyor. Abi anlamıyorum en düşük ayarda oynuyorum oyunu daha yüksek FPS alayım diye ama yine de oyun 90-130 arası çıldırmak üzereyim. Mobil ekran kartı da değil ki.
bence bilerek yapıyolar rtx 200 serisi ve çıkıcak olan gtx 2000 ler için.

bence bilerek yapıyolar rtx 200 serisi ve çıkıcak olan gtx 2000 ler için.
Ben pek inanmıyorum hocam ona. Aynısını apple için de söylediler ama son güncellemelerle beraber 5S cihazım gayet hızlandı yavaşlama yok ortada.
Bu da MSI Afterburner değerleri. Ekran kartı sanki oyun oynamıyorum da film izliyormuşum gibi davranıyor.

Dosya Ekleri

• sssss.PNG
    16,4 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…