NVIDIA 416.34 sürücü düşük performans sorunu

Nvidia inspector de fps sabitleme sorunu devam ediyor nvidia denetim masasındanda sabitlenmiyor ben tüm oyunları story mod oynuyorum bazı oyunları tearing siz 30 fps de ultra ayarda oynuyordum bu da nvidia inspector programıyla mümkün oluyordu illa sat elindeki ekran kartını amd ye geçiş yap diyorlar resmen başka birşey değil yani

Az önce Nvidia canlı destek ile görüştüm. Biraz anlama güçlüğü çeken bir arkadaştı sanırım. Desteğe MSI Afterburner değerlerimi attım sistem bilgilerimi gönderdim ama aldığınız FPS gayet iyi diyor. Bende dedim arkadaşım İntel HD Graphics ile açtım oyunu 200 ün aşağısına düşmedi FPS ben bu 1050 TI yı niye aldım. Ama tutturdu mükemmel FPS değerleriniz. Ben geri bildirim formu doldurdum sizlerinde doldurmasını tavsiye ederim.

Bendede uyku modundan cıkarken ekranda görüntü bozulması oluyor pixel pixel felan dp kablo ile bagladimda oluyo ama hdmi ile baglayinca sorun olmuyor bu sürumdenmi acaba onceden dp kablo ilede sorun yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…