volconus Decapat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2019 #31 237440 dedi: Display port bağlı hocam Display port bağlı Genişletmek için tıkla... Sizden rica etsem HDMI ile deneme imkaniniz var midir G-Sync menusu geliyor mu diye ? Zannediyorum HDMI ile baglayinca bu is olmuyor.
237440 dedi: Display port bağlı hocam Display port bağlı Genişletmek için tıkla... Sizden rica etsem HDMI ile deneme imkaniniz var midir G-Sync menusu geliyor mu diye ? Zannediyorum HDMI ile baglayinca bu is olmuyor.
Sinful Kilopat Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 525 Çözümler 4 16 Ocak 2019 #32 volconus dedi: Sizden rica etsem HDMI ile deneme imkaniniz var midir G-Sync menusu geliyor mu diye ? Zannediyorum HDMI ile baglayinca bu is olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sadece DP diye lanse edildi.
volconus dedi: Sizden rica etsem HDMI ile deneme imkaniniz var midir G-Sync menusu geliyor mu diye ? Zannediyorum HDMI ile baglayinca bu is olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sadece DP diye lanse edildi.
volconus Decapat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2019 #33 Sinful dedi: Sadece DP diye lanse edildi. Genişletmek için tıkla... Tuh takildik bu kisma. Aslinda GTX 1050TI kartim var ancak port yok notebook un ustunde. Acaba icinde bir yerlerde port duruyor mudur..
Sinful dedi: Sadece DP diye lanse edildi. Genişletmek için tıkla... Tuh takildik bu kisma. Aslinda GTX 1050TI kartim var ancak port yok notebook un ustunde. Acaba icinde bir yerlerde port duruyor mudur..
Sinful Kilopat Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 525 Çözümler 4 16 Ocak 2019 #34 volconus dedi: Tuh takildik bu kisma. Aslinda GTX 1050TI kartim var ancak port yok notebook un ustunde. Acaba icinde bir yerlerde port duruyor mudur.. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum olsa koyarlardı herhalde HDMI to DP kablolarla ilgili durum kesinleşirse onlarla denersiniz. Elinde fazla olan denerse herkes aydınlanır.
volconus dedi: Tuh takildik bu kisma. Aslinda GTX 1050TI kartim var ancak port yok notebook un ustunde. Acaba icinde bir yerlerde port duruyor mudur.. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum olsa koyarlardı herhalde HDMI to DP kablolarla ilgili durum kesinleşirse onlarla denersiniz. Elinde fazla olan denerse herkes aydınlanır.
2 237440 Kilopat Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 149 16 Ocak 2019 #35 volconus dedi: Sizden rica etsem HDMI ile deneme imkaniniz var midir G-Sync menusu geliyor mu diye ? Zannediyorum HDMI ile baglayinca bu is olmuyor. Genişletmek için tıkla... Display port ile mümkün deniyor hocam. Monitörün kutu ve kabloları diger adresimde denerdim sizin için ama.
volconus dedi: Sizden rica etsem HDMI ile deneme imkaniniz var midir G-Sync menusu geliyor mu diye ? Zannediyorum HDMI ile baglayinca bu is olmuyor. Genişletmek için tıkla... Display port ile mümkün deniyor hocam. Monitörün kutu ve kabloları diger adresimde denerdim sizin için ama.
volconus Decapat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2019 #36 237440 dedi: Display port ile mümkün deniyor hocam. Monitörün kutu ve kabloları diger adresimde denerdim sizin için ama. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkurler. Denemis kadar oldunuz. Sinful dedi: Sanmıyorum olsa koyarlardı herhalde HDMI to DP kablolarla ilgili durum kesinleşirse onlarla denersiniz. Elinde fazla olan denerse herkes aydınlanır. Genişletmek için tıkla... Yok var aslinda, Nvidia'nin sitesine gore ekran kartinin uzerinde DP portu var. Ancak bunlar integrated hale geldigi icin bir sekilde notrlemis olabilirler.
237440 dedi: Display port ile mümkün deniyor hocam. Monitörün kutu ve kabloları diger adresimde denerdim sizin için ama. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkurler. Denemis kadar oldunuz. Sinful dedi: Sanmıyorum olsa koyarlardı herhalde HDMI to DP kablolarla ilgili durum kesinleşirse onlarla denersiniz. Elinde fazla olan denerse herkes aydınlanır. Genişletmek için tıkla... Yok var aslinda, Nvidia'nin sitesine gore ekran kartinin uzerinde DP portu var. Ancak bunlar integrated hale geldigi icin bir sekilde notrlemis olabilirler.