Dostlar selamlar. NVIDIA 465.89 sürücü güncellemesinden sonra Valorant'ta yüksek bir performans kaybı olmaya başladı. Forumda da birkaç arkadaşta da aynı sorun varmış. Ben de oyuna girip 1 saate yakın oynadığımda MSI Afterburner ile test yapmak istedim. Sıcaklık değerlerimde bir sıkıntı yok, laptop kullanıcısıyım. Aşağıdaki görselde sıcaklık değerleri mevcut. Bu sorun genel mi sizce?
Ben yeni sürümü kurmadığım için sorunun ne olduğunu söyleyemem ancak DDU ile güvenli modda eski driverları silip temiz kurulum yaparak belki sonuca ulaşabilirsiniz. Tabii ki NVIDIA Denetim Masası ayarlarını tekrar yapmalısınız böyle bir durumda. Sorun hala devam ederse FPS'i yüksek aldığınız sürüme geçmeniz daha iyi olur.
Battlefront 2 oyununda önceden 60 FPS sabit oynarken şu anda aşırı derecede bir gecikme söz konusu fakat FPS değerlerini kontrol etmedim. Aynı muhabbet Dying Light oyununda da geçerli.
Ben yeni sürümü kurmadığım için sorunun ne olduğunu söyleyemem ancak DDU ile güvenli modda eski driverları silip temiz kurulum yaparak belki sonuca ulaşabilirsiniz. Tabii ki NVIDIA Denetim Masası ayarlarını tekrar yapmalısınız böyle bir durumda. Sorun hala devam ederse FPS'i yüksek aldığınız sürüme geçmeniz daha iyi olur.