clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #1 Yabancı forumlarda sorun yaşayanlar gördüm. İndirilmeli mi?
OceanWraith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 1.481 Çözümler 7 15 Nisan 2021 #2 FPS düşüşlerinden bahsediliyor. Ben indirdim laptopuma ama bir sorun hissetmedim. Herhalde herkese ya da her ekran kartı etkilenmiyor.
FPS düşüşlerinden bahsediliyor. Ben indirdim laptopuma ama bir sorun hissetmedim. Herhalde herkese ya da her ekran kartı etkilenmiyor.
clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #3 Ekran kartım: 1660 Super. OceanWraith dedi: FPS düşüşlerinden bahsediliyor. Ben indirdim laptopuma ama bir sorun hissetmedim. Herhalde herkese ya da her ekran kartı etkilenmiyor. Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılar siyah ekran ve stutter gibi problemlerden bahsetmişler tam ne olduğunu bilmiyorum ama.
Ekran kartım: 1660 Super. OceanWraith dedi: FPS düşüşlerinden bahsediliyor. Ben indirdim laptopuma ama bir sorun hissetmedim. Herhalde herkese ya da her ekran kartı etkilenmiyor. Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılar siyah ekran ve stutter gibi problemlerden bahsetmişler tam ne olduğunu bilmiyorum ama.
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 15 Nisan 2021 #4 1660 Super ile Rainbow Six girdim 1 saat kadar. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #5 https://www.nvidia.com/en-us/geforc...rce-46611-grd-feedback-thread-released-41421/ problem yaşayanlar olunca bende korktum belki güncellerim.
https://www.nvidia.com/en-us/geforc...rce-46611-grd-feedback-thread-released-41421/ problem yaşayanlar olunca bende korktum belki güncellerim.
Cansuanddoga Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 17 Nisan 2021 #6 clunky dedi: Ekran kartım: 1660 Super. Bazı kullanıcılar siyah ekran ve stutter gibi problemlerden bahsetmişler tam ne olduğunu bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Ben o problemin aynısını bir önceki sürümünde de yaşıyorum şu an. Çok random oluyor ama.
clunky dedi: Ekran kartım: 1660 Super. Bazı kullanıcılar siyah ekran ve stutter gibi problemlerden bahsetmişler tam ne olduğunu bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Ben o problemin aynısını bir önceki sürümünde de yaşıyorum şu an. Çok random oluyor ama.