xXburakmetinXx
Kilopat
Minidump dosyası şu anda yok. 466.63 ekran kartımın sürücüsünü güncelledikten sonra mavi ekran olmaya başladı DDU ile kaldırıp tekrar yükledim ama sorun düzelmedi. Önceki sürümlerde sorun yaşamıyordum.
Konudaki çözüm önerisini deneyiniz. (Eski sürümlere dönme kısmından bahsediyorum)
Çözüm: NVIDIA güncellemesi sonrası mavi ekran hatası
Yeni NVIDIA güncellemeleri sonrası mavi ekran hataları artmaya başladı. Mavi ekran konularıyla ilgilenen birisi olarak bunu ben de fark ettim. :) Konu sahipleri konularının kullanılmasından rahatsız ise rapor gönderebilir veya konuda belirtebilir. Çözümüne gelirsek: İlk adım olarak DDU ile...www.technopat.net
Konudaki çözüm önerisini deneyiniz. (eski sürümlere dönme kısmından bahsediyorum)
Çözüm: NVIDIA güncellemesi sonrası mavi ekran hatası
Yeni NVIDIA güncellemeleri sonrası mavi ekran hataları artmaya başladı. Mavi ekran konularıyla ilgilenen birisi olarak bunu ben de fark ettim. :) Konu sahipleri konularının kullanılmasından rahatsız ise rapor gönderebilir veya konuda belirtebilir. Çözümüne gelirsek: İlk adım olarak DDU ile...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.