KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.893 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 6 Eylül 2021 #11 GrsMiller dedi: NVIDIA sitesindeki sürüm eski bende GeForce'den en son sürümü kullanıyorum sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hiç de eski değil, buyur bakarsın. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
GrsMiller dedi: NVIDIA sitesindeki sürüm eski bende GeForce'den en son sürümü kullanıyorum sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Hiç de eski değil, buyur bakarsın. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
C cetinx Decapat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #12 KojiroHyuga04 dedi: NVIDIA sitesinden yüklemen gerekli. Genişletmek için tıkla... Hangi sürüm en stabildir?
KojiroHyuga04 dedi: NVIDIA sitesinden yüklemen gerekli. Genişletmek için tıkla... Hangi sürüm en stabildir?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.893 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 6 Eylül 2021 #13 cetinx dedi: Hangi sürüm en stabildir? Genişletmek için tıkla... Ona ben karar veremem, benim cihazda her sürüm stabildi. 461.63 sürümü sıkıntılı diye yüklememiştim onun dışında hiçbir sürücüde çökme ya da mavi ekran yaşamadım. 471.41 kurabilirsin, 466.47 kurabilirsin, senin kararın.
cetinx dedi: Hangi sürüm en stabildir? Genişletmek için tıkla... Ona ben karar veremem, benim cihazda her sürüm stabildi. 461.63 sürümü sıkıntılı diye yüklememiştim onun dışında hiçbir sürücüde çökme ya da mavi ekran yaşamadım. 471.41 kurabilirsin, 466.47 kurabilirsin, senin kararın.
GrsMiller Centipat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #14 KojiroHyuga04 dedi: Hiç de eski değil, buyur bakarsın. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... en son baktığımda nisandaki sürücü vardı o yüzden eski dedim
KojiroHyuga04 dedi: Hiç de eski değil, buyur bakarsın. Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... en son baktığımda nisandaki sürücü vardı o yüzden eski dedim
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.893 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 6 Eylül 2021 #15 Türkiye sitesine bakmayın, İngilizce sitede direkt en güncelini bulursunuz.