Nvidia 540M Aygıt Yöneticisinde Gözükmüyor

alikaanayvaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartı Nvidia 540M. Dünden beri aygıt yöneticisinde gözükmesine rağmen oyunlarda gözükmüyor. (Grafik işlemciyle çalıştırdan yüksek performanslı nVidia işlemci seçmeme rağmen) Bir de ekran kartının en güncel haliyle kullanınca bu sefer de aygıt yöneticisinde gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda gözükmediğini nerden anladınız ? En güncel haline nasıl getiriyorsunuz ? Intel sürücüsünü de silip; önce Intel sonra Nvidia olarak kuruyor musunuz ?
Önceden açılan oyunlarda şimdi sistem yetersiz hatası geliyor.Format attım ilk önce Intel sürücüsü sonra Nvidia sürücüsünü yükledim şimdide aygıt yöneticisinde Nvidianın yanında ünlem var Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) hatası yazıyor.

Aklımdan geçmişti Casper diye :) Genelde Casper modellerinde bu tür sorunlar olabiliyor.
Bakın burada verilmiş güncel BIOS dosyası Quanta QLH/QLC/TWH/SWH BIOS R192 | Technopat Sosyal
Buradan güncelleyin ve sonrasında ilk olarak 8.1 kurun.
Çok teşekkür ederim.İnşallah yapabilirim daha önce hiç bios güncellemedim ve inşallah işe yarar :)

Aklımdan geçmişti Casper diye :) Genelde Casper modellerinde bu tür sorunlar olabiliyor.
Bakın burada verilmiş güncel BIOS dosyası Quanta QLH/QLC/TWH/SWH BIOS R192 | Technopat Sosyal
Buradan güncelleyin ve sonrasında ilk olarak 8.1 kurun.
Buradaki işlemi yaptım ama Boot menüsünde bad command or filename hatası veriyor.Yardımcı olabilirmisin?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı