Nvidia 540M Aygıt Yöneticisinde Gözükmüyor

alikaanayvaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ekran kartı Nvidia 540M. Dünden beri aygıt yöneticisinde gözükmesine rağmen oyunlarda gözükmüyor. (Grafik işlemciyle çalıştırdan yüksek performanslı nVidia işlemci seçmeme rağmen) Bir de ekran kartının en güncel haliyle kullanınca bu sefer de aygıt yöneticisinde gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda gözükmediğini nerden anladınız ? En güncel haline nasıl getiriyorsunuz ? Intel sürücüsünü de silip; önce Intel sonra Nvidia olarak kuruyor musunuz ?
Önceden açılan oyunlarda şimdi sistem yetersiz hatası geliyor.Format attım ilk önce Intel sürücüsü sonra Nvidia sürücüsünü yükledim şimdide aygıt yöneticisinde Nvidianın yanında ünlem var Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) hatası yazıyor.

İşletim sisteminiz nedir ? Bilgisayar marka, modelinizi ve BIOS sürümünüzü belirtir misiniz ? En güncel sürücüleri yüklediğinizi varsayıyorum.
Windows 7 kullanıyorum.Bilgisayarım Casper TWH.Bios sürümü INSYDE QR133

Çok teşekkür ederim.İnşallah yapabilirim daha önce hiç bios güncellemedim ve inşallah işe yarar

Buradaki işlemi yaptım ama Boot menüsünde bad command or filename hatası veriyor.Yardımcı olabilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…