NVIDIA 546.17 driveri sorunlu

ViperEyes77

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, dün yeni driver geldi kurdum ama bayağı sorunlu gibi. RTX2060 R5 3500X ile PUBG'de bayağı bir stutter girdi. Hangi sürüme dönmemi tavsiye edersiniz?

Yeni gelen sürüm kararlı olmadan geçiş yapmanız tavsiye edilmez haricinde kullandığınınız sürümü biliyorsanız dönebilirsiniz.

Merhaba, dün yeni driver geldi kurdum ama bayağı sorunlu gibi. RTX2060 R5 3500X ile PUBG'de bayağı bir stutter girdi. Hangi sürüme dönmemi tavsiye edersiniz?
Banada geldi yükleyecektim vazgeçtim iyiki yüklememişim.
1700137120429.png

Nvidia zaten sabah akşam bildirim atıyor driver güncellemesi geldi diye. Haftada bir update geliyor sanırım ben 2 ayda bir yapıyorum başıma birşey gelmedikçe yapmam pek. Her şeye atlamamak lazım.

Yeni gelen sürüm kararlı olmadan geçiş yapmanız tavsiye edilmez haricinde kullandığınınız sürümü biliyorsanız dönebilirsiniz.

Beta yazılım kullanmamaya özen gösteririm ama NVIDIA'dan AMD gibi sorunlu driver gelince ister istemez sinirleniyor insan.

NVIDIA zaten sabah akşam bildirim atıyor driver güncellemesi geldi diye. Haftada bir Update geliyor sanırım ben 2 ayda bir yapıyorum başıma bir şey gelmedikçe yapmam pek. Her şeye atlamamak lazım.

Açıkçası beta değilse sürüm böyle sorunla karşılaşmak insanın canını sıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı