Son güncelleme ile CS2 dahil birçok oyunda iyileştirilmeler ve hata düzeltmeleri yapıldı. Gebel performans olarak pek bir fark göremesem de (CS2 hariç daha akıcı hissettirdi) Ekran kartı sıcaklıklarım genel olarak 1-2 derece artmış gibi hissettim. Ancak yapılan hata düzeltmelerine bakılırsa bence bu güncelleme yapılmalı.
Güncellemenin sürüm notları şu şekilde:
Bu yeni sürücü, Call of Duty: Modern Warfare III ve Starfield dahil olmak üzere DLSS 3 teknolojisini destekleyen en yeni oyunlar için en iyi oyun deneyimini sağlar.
Düzeltilen Oyun Hataları
[Alan Wake 2] Uzun süreli oynanışta kademeli kararlılık ve performans düşüşünün ele alınması [4334633]
[Counter Strike 2] Geliştirilmiş NVIDIA Reflex işlevselliği ve performansı hakkında düzenlemeler [4361128]
[Starfield/Cyberpunk 2077] Bazı Gelişmiş Optimus dizüstü bilgisayarlarda oluşan takılmalar [4341762]
[Control] Uzun süreli oynanışta kademeli kararlılık ve performans düşüşünün ele alınması [4313811]
Düzeltilen Genel Hatalar
[OBS] Yüksek çözünürlüklü video kaydederken yırtılma sorunu [4359771]
[Notebook] GPU maksimum performans durumunda donma sorunu [4364631]
Windows 10 saydamlık efektleri sürücü güncellemesinden sonra doğru görüntülenmemesi [4335862]
Belirli sistemlerde rastgele hata kontrolü gözlemlenebilmektedir. [4343844]
[Wallpaper Engine] Çoklu monitör kullanımında, kullanılan duvar kâğıdı klonlandığında duvar kâğıdının yırtılma sorunu [4364562]
[Firefox Beta] RTX Video Süper Çözünürlüğü etkinleştirildiğinde sayfanın bellek kullanımı arttırması [4359080]
Öyle bir sorun düzeltilme notuna rastlamadım açıkcası. Hala devam ediyor olabilir ya da geçmiş sürücülerde düzeltmiş olabilirler. Bilinen hatalarıda paylaşmamışlar.
Öyle bir sorun düzeltilme notuna rastlamadım açıkçası. Hala devam ediyor olabilir ya da geçmiş sürücülerde düzeltmiş olabilirler. Bilinen hataları da paylaşmamışlar.
Öyle bir sorun düzeltilme notuna rastlamadım açıkçası. Hala devam ediyor olabilir ya da geçmiş sürücülerde düzeltmiş olabilirler. Bilinen hataları da paylaşmamışlar.
Herkeste olmuyor ama yaşayan çok. İlgili Reddit konuları var, açtığım konuda da aynı sorunu yaşayan birkaç forum üyesi var. Çözdük ama eski sürücüye dönerek.
Herkeste olmuyor ama yaşayan çok. İlgili Reddit konuları var, açtığım konuda da aynı sorunu yaşayan birkaç forum üyesi var. Çözdük ama eski sürücüye dönerek.