NVIDIA 560.94 sürümü sorunlu mu?

615226

Centipat
Bu sürümdeyken oyunda değilken masaüstünde bile arada saniyelik donmalar yapıyor görüntü gidip geliyor. FurMark testini başlatır başlatmaz ilk saniyesinde bilgisayar çarpılmış gibi donup kalıyor. Ama bu sürümün altındaki tüm sürücülerde kartımda OC varken bile hiçbir sorun olmuyor. Sizde de bu şekilde mi? Sürücü mü kart mı sorunlu oluyor?

560.94 sürüm yüklü olan bir arkadaş bu sorunu yaşıyordu.-Aynı konu.- Reddit Nvidia topluluk forumlarında 560.94'ün herkes sorunlu olduğuna kanaat getirmişti. Ben yüklemedim 560.81 yüklü ve gayet stabil çalışıyor.

Bu sürümdeyken oyunda değilken masaüstünde bile arada saniyelik donmalar yapıyor görüntü gidip geliyor. FurMark testini başlatır başlatmaz ilk saniyesinde bilgisayar çarpılmış gibi donup kalıyor. Ama bu sürümün altındaki tüm sürücülerde kartımda OC varken bile hiçbir sorun olmuyor. Sizde de bu şekilde mi? Sürücü mü kart mı sorunlu oluyor?
valla bende de yeni sorunlar çıkmaya başladı sürekli ekran kartı çökme uyarısı alıyorum önceki güncellemelerde böyle bir sıkıntı yoktu sizin gibi ekranda imleç takılması yaşıyorum oyunlarda da güncel değil hatası alıyorum bazılarında hatta oyun ortasında çöküyor.

@mehsel12 hocam sorun yaşıyorsanız bu rehberi takip edip çözebilirsiniz. Ben böyle çözdüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı